18 svibnja 2009

26. kolo 1. ŽNL(z) - NK Igrišće - NK Bestovje 2:10

Prisustvovao sam jos jednoj utakmici koju su nasi decki rutinski odigrali i nastavili svoj niz pobjeda. Uvjerljivo su porazili nedoraslog domacina sa rezultatom 2:10. Rezultat je bio ocekivan s obzirom na dosadasnje rezultate domacina.
Teren je bio dosta dobar, vrijeme prilično teško za igru zbog sparine, sudac gotovo bez greške(propustio je dosuditi očiti jedanaesterac za domaćina).
Mrežu domaćina načeo je Bečirević u 10 min. prekrasnim slobodnim udarcem sa 25-28m koji je golman samo ispratio pogledom u svoj desni kut. S ozirom na toliku golijadu nisam bio u mogućnosti popamtiti tko je sve i koliko zabio stoga će ovaj izvještaj ostati nedorečen po tom pitanju. Upamtio sam da je večina golova bila plod lijepih i izigranih akcija.
Domaćini su golove postigli-jedan iz penala (iako su imali još jedan penal koji su promašili),te drugi gol koji je posljedica greške našeg golmana Meseca.
Sve u svemu bilo je ugodno prisustvovati ovoj utakmici zbog tolikih golova, lijepe igre i još jedne činjenice, a to je da ova ekipa pomalo izrasta u sve veću klapu koja se međusobno poštuje, bodri i ostvaruje rezultate koje i zaslužuje.

Bestovje:
Mesec (kapetan), K. Barun, Đakovic, Kurtušić, Softić, Mikek, Šarić, Srebačić, Avsec, M. Barun, Bečirević. U drugom su poluvremenu jos usli: Antolić, Makek, Borić, Gašpert, Matijević, a izašli su Mesec, Šarić, Softić, M. Barun, Bečirević.

Eto toliko od mene.......................................!!!!!!!!!!!!!!!!

Broj komentara: 6:

Turči kaže...

Hvala kolegi na iscrpnom izvještaju. Čestitke ekipi na pobjedi. Lijepo je to kad napuniš mrežu nokautiranog protivnika do vrha...

Anonimno kaže...

bez komentara, skidam kapu.



pozdrav od saste

Anonimno kaže...

svaka čast momci !!!

žuti

Anonimno kaže...

Sad smo na 6. mjestu na tablici..lijepo lijepo...bilo je jos 4-5 mrtvih sansi za pogodak al 10komada je sasvim dosta..sunce nas je u prvom poluvremenu ubijalo iako rezultat na kraju prvih 45min 0:6 to bas i ne pokazuje...al sve u svemu jos jednom cestitke svima...:)


lijevi stoper

Anonimno kaže...

Samo molim ozbiljnost do kraja.Prvo koncentracija na N.K.Mladost Luka.Svima svaka čast koji su igrali u nedjelju!Lijep pozdrav!

Batistuta

Unknown kaže...

sad su došli na vidjelo svi oni silni treninzi tijekom sezone...:)

Pozdrav iz Rakitja!