12 svibnja 2009

14. kolo vet. lige - NK Bestovje - NK Samoborski otok 1:2

Još jedno kolo s izrazitom dominacijom domaćih na terenu, no božica Fortuna htjela je drugačije.

3 komentara:

libero kaže...

Pitam ja tebe Ture gdje sti ti-sto te nije na tekmi bilo????
Neznas sta si propustio-bilo je materijala za Youtube!!!
Kratak opis prvog primljenog gola domacina(inace rezultat je bio 1:2 za momcad Otoka.)!!!
Golaut za nas,libero namjesta loptu za ispucavanje i krajickom oka vidi slobodnog naseg desnog beka slobodnog no natrcava gostujuci igrac da ga pokrije.Zalijece se ispucati loptu s desne strane peterca i taj tren ga zove lijevi stoper (Grdan) da je slobodan.Libero se u trku premislja sta napraviti i odlucuje dodati svome lijevom stoperu i taman se u trenutku dodavanja posklizne i upucuje loptu na rub 16-terca dok se nas lijevi stoper nalazi na lijevom kutu 16-terca i krece na loptu ali pada jer se i on poskliznuo.Lopta se dokotrlja do gostujuceg napadaca zbunjenog s ovakvom poklonjenom loptom te ju rutinski smiruje i pogada neobranjivo pored golmana u gol!!! 0:1! U 20 godisnjem stazu igranja nogometa ovakova mi se pizdarija nikada nije dogodila-bilo je vise smijesno nego tragicno vidjeti kako tuljan dodaje napadacu loptu direktno u noge!!! Katastrofa-to je trebalo snimiti i staviti na blog da se ljudi smiju! Zakljucak-jebes ti nasu press sluzbu kad ovakove stvari ne snime i uvesele citatelje ovog bloga!

Anonimno kaže...

... bitno je i napomenuti zašto se Canavaro poskliznuo !?!?

Uprava je naložila da se sjeverna strana terena namoči, kako bi bilo lakše laganim veteranima trčati po terenu,i tako i bi; sjever natopljen a jug ko kamen pa su na mjestima bile malene kaljužice blata.
Od idućeg kola Bestovje mjenja naziv kluba, zvat će se: Zrile, Zrile, Zrile i ostali

Turči kaže...

Ajd nek je bilo veselo. Nisam došel jer sam moral spašavati jednu ekipu na turniru, da ih nebi bilo premalo i da prođu barem skupinu. To se i desilo, a što se tiće novinarskog zadatka, naš "leteći" reporter je i više nego treba, obavio posao! :-)