25 svibnja 2009

27. kolo 1.ŽNL(z) - NK Bestovje - NK Mladost (L) 3:0

Mogu li Bestovjani pobijediti i 6. utakmicu za redom? Mogu, kako ne. I to vrlo discipliniranom i čvrstom igrom. Nametnuli su domaći svoj ritam od prve minute. I već u samom začetku utakmice izborili su jedanaesterac. Mato Pavlović namjestio je loptu na bijelu točku, no ono što nije namjestio bile su nišanske sprave, pa niti odbijenu loptu nije uspio koljenom pogoditi bolje no u gredu. No nije mu za zamjeriti, pošto se zna da je njegova specijalnost udarac glavom, a tu takvu šansu nije imao. Mihovil Barun puno se trudio na lijevoj strani domaćeg napada, a iz jednog njegovog prodora i povratne lopte, Enis "Lisac" Bečirević pogađa pod gredu za vodstvo od 1:0. Nadmoć domaćih je bila više nego očita, svaki igrač na terenu davao je svoj doprinos. Obrana ne samo da nije imala puno posla već je i Krešo Barun mogao često u svom stilu krenuti s loptom u pohod na protivnički šesnaesterac. Mikek i Softić su odrađivali lavovski dio posla na sredini terena. U drugom poluvremenu zamjene su samo nastavile ono što je započeto. Borić je oduzeo jednu loptu na desnoj strani terena, dao povratnu loptu na Bečirevića koji nesebično zapošljava Makeka na drugoj stativi, a ovaj to sigurno pretvara u 2:0. Bila je to tipična malonogometna akcija. Možda bi gosti čak i zabili jedan gol, nije da nisu imali nikakve šanse, no Tomislav Mesec brani kao u najboljim danima. Avsec pogotkom potvrđuje pobjedu od 3:0 pred sam kraj susreta. A trener Vlado Gržan već tjedan za tjednom mirno spava, a na utakmice od sada može nositi i čaj i kolačiće jer su se nedjeljna popodneva pretvorila u bezbrižne piknike sa sportskim sadržajem.

Broj komentara: 7:

Unknown kaže...

a kaj da velim... sve je to odraz ozbiljnosti na treningu...

Unknown kaže...

bilo je 3:0..:)

Turči kaže...

To ti je kad neozbiljno shvačaš svoj posao. I odeš pred kraj utakmice s tribine, umjesto da čekaš zadnji zvižduk suca... hi hi

Anonimno kaže...

sory ekipa zbog penala,jebiga razocarao sam!

Anonimno kaže...

Mato,nije bed.Pa i nije bila neka šansa.Šta bi još bilo da nas je na treningu bar 12,nas dođe 4,5,6...
Atmosfera je dobra u ekipi i ako tako nastavimo i još treniramo mislim da imamo izglede za rang više.Svaka čast svima koji su nastupili za N.K.Bestovje!

Lijep pozdrav

Batistuta

Anonimno kaže...

Super je bila tekma,glezanj sam malo sjebao pa ne znam dal cu doci na prijateljsku u srijedu,,poz svima..

Lijevi stoper

Anonimno kaže...

do kraja s pobjedama