04 svibnja 2009

13. kolo vet. lige - NK ŠD Kladje - NK Bestovje 3:1

Najave igrača i izbornika glede jučerašnje utakmice nažalost nisu se obistinile. Iako čvrsti i borbeni, gosti iz Bestovja nisu uspjeli učiniti više do namučiti favoriziranog protivnika. Nakon što su izjednačili i otišli s 1:1 na odmor u poluvremenu, bilo je optimizma. Možda se tu moglo i učiniti nešto više, no manjkalo je snage. Kratka klupa bila je samo voda na mlin domaćinima koji su strpljivo čekali do pred sam kraj utakmice, kada zabijaju dva pogotka za pobjedu. Čini se da će Bestovje svoje bodove za ostanak u ligi morati tražiti kod izravnih konkurenata Klokočevca i Bregane. Uvelike bi pomoglo ako bi uhvatili koji bod iduće kolo kod kuće protiv Samoborskog otoka.

Najava od ponedjeljka:
Danas s početkom u 17:30 na igralištu u Domaslovcu sastaju veterani NK ŠD Kladja i NK Bestovja. Gosti imaju težak ispit, nakon dosadašnjeg lošeg niza, no puni optimizma putuju u Domaslovec.
Libero Bestovja, Damir Jager slijedeće je izjavio o predstojećoj utakmici: "Biti će to teška utakmica, no uvjeren sam u pobjedu. Iz Domaslovca donosimo nova tri boda kući"
Izbornik nije želio iznositi informacije o taktici, niti početnoj postavi, koju će objaviti tek prije sam početak utakmice, te smo dobili tek samo kratku izjavu: "Biti će 2:0 za nas..."

Vrijedi doći pogledati hoće li Bestovjani Kladju zaista biti tvrd orah ili tek meka kaša.
Bestovje vs Kladje! Domaslovec! Ponedjeljak, 04.05.2009.! 17:30 sati!

Nema komentara: