14 svibnja 2009

Bestovje - juniori

Nakon prvog dijela prvenstva zauzimali smo 8 mjesto na tablici (ove sezone se ušlo u rang više) sa omjerom: 5- 3- 5- sa gol razlikom: 33:23 - UKUPNO = 18 bodova

Drugi dio prvenstva u 6 odigranih utakmica imamo omjer: 4 - 1 - 1 sa gol razlikom: 30:11 i osvojili smo 13 bodova i ukupno izgledamo: 9- 4 - 6 sa gol razlikom: 63:34 i imamo 31 bod, te se sada nalazimo na 6 mjestu i imamo utakmicu manje (odgođena naša utakmica sa Dinamo Okič)

U drugi dio prvenstva smo jako dobro krenuli i jedini veći propust je bila loša domaća utakmica sa Pribićem ( 2:2 ) koji je doputovao sa 10 igrača i od kojih smo izgubili 2 boda u 88 minuti iz brzo izvedenog slobodnog udarca, dok poraz od Sloga Brezje ( 6:3 ) i nije neko iznenađenje s obzirom da je Sloga na 1 mjestu bez poraza i sa tek jednom neriješenom utakmicom.

Posljednju utakmicu odigrali smo u subotu na domaćem terenu protiv Samoborskog Otoka i pobjedili sa 7:1 uz odličnu partiju pokajnika Alvina Žanića ( prije 5 kola napravio incident ) koji je uz još nekoliko dobrih pokušaja postigao 3 gola te je cijelu utakmicu bio motor ekipe. Također vrijedi pohvaliti odličnu igru Miše Pranjića koji je u subotnjoj utakmici igrao na mjestu napadača, te je uz nekoliko pokušaja na kraju postigao zgoditak ( bitno je napomenuti da je Mišo inače naš rezervni golman ) U subotnjoj utakmici smo propustili najmanje deset 100% šansi i da smo ozbiljnije pristupli drugom poluvremenu mogli smo upisati rekordnu juniorsku pobjedu na domaćem terenu.

Sastav od subote: Rebrović, Herceg, Kostanjski, Matijevic Zeko, Šimunović Lopata, Tomić Žule, Lukač, Đurđević Mata, Žanić, Đukić, Bošković (od 45. Pranjić)
Strijelci: Žanić x 3, Đukić, Kostanjski, Pranjić, Lukač

Iduću utakmicu juniori igraju sa Galgovom koje se nalazi na trećem mjestu juniorske tablice i u prvenstvu su upisali samo 3 poraza. U Galgovo putujemo puni optimizma jer tek nakon 6 odigranih kola imamo priliku nastupiti u punom sastavu ( vraćaju se tri poprilično jake karike: Stojanović, Gržan, Francetić ) te bi sa eventualnom pobjedom zadržali priključak za vodećima i u nastavku prvenstva bi se mogli nadati lovu na treće mjesto, koje bi bilo veliki uspjeh, nakon lošeg starta u jesen.


A.B.

1 komentar:

Anonimno kaže...

veseli ova omladina, mlade nade Bestovja. Priča se da su dobra ekipa.
baš me zanima kak je Lukač, mislim da bi ove godine trebao biti maturant (ako je prošo onaj popravni prošlo ljeto), valjda bu zaigro u nekom jačem klubu ak ne onda se vidimo na jesen.


sasta