02 ožujka 2011

Stanimo na loptu, pojedimo ćevape i igrajmo nogomet!!!!!


Čitam komentare na završeni turnir i ipak moram reagirati. Malo ste pretjerali, pa ću napisati dvije- tri riječi.
I Bestovje i Sava igrali su loš nogomet, i to nije samo moje mišljenje, nego to mišljenje dijeli dosta neutralnih promatrača. Budite realni, da je na turniru slučajno učestvovao bilo koji malo jači klub ( a ne mislim tu na Dinamo, Zagreb, Lokomotivu i sl. ) i jedni i drugi bi pošteno dobili po tamburi. Budimo realni, više ste vremena trošili na sve osim na nogomet!!

Osvrnut ću se samo na naše igrače jer osjećam da nemam pravo kritizirati Savu koju uopće ne poznajem: odigrali ste katastrofalne dvije utakmice, sami ste sebi uvalili 3-4 gola, imali ste masu početničkih pogreški, Čičak je u zadnje dvije utakmice bio neprepoznatljiv i mišljenja sam da u te dvije tekme nije obranio 5 lopti, igra nam je bila pročitana a mi nakon "čitanja" nismo mijenjali stil igre i tako smo praktički igrali sa igračem manje ( Srki kriminal, Lula mekan i dosta griješio, Kapus neprepoznatljiv, Ilija i Mix ispod prosjeka, Maruna neutraliziran, a Haby neprecizan) .

Što se tiče komentara i jednih i drugih ( a mislim na silna vređanja i to većinom anonimna ) pametnije bi bilo da energiju trošite na terenu ili u školi, jer očito nemate hrabrosti biti bezobrazni i pritom se potpisati.

Ponavljam, usmjerite energiju u pozitivnom smjeru. Npr. neka svaki igrač odvoji 10,00 kn od svog džeparca, tako ćemo skupiti 200,00 kn po ekipi, kupit ćemo 10 kila ćevapa, odigrati prijateljsku utakmicu i nakon toga se dobro najesti. Od toga ćemo svi imati koristi; Vuzem, Šoštarić i ja ćemo se dobro najesti, a vi ćete korisno i ugodno iskoristiti vrijeme, pa nek pobjedi bolji, a ja ću se pobrinuti da utakmicu odsudi sudac prve HNL!!!

4 komentara:

Anonimno kaže...

i ja bi volio da mozemo odigrati prijateljsku utakmicu....ali u svakoj utakmici, tako i prijateljskoj, smo se tukli sa savom....tako da bi ta utakmica nazalost bila sve osim prijateljska, pogotovo sada kada su tenzije na ovako visokom nivou....mix

Antonio kaže...

Doveo bi pravog i kvalitetnog suca, svi znate koga. Kod njega će biti sigurno sve OK, jer ćete ga sigurno poštivati i nećete se dovesti u situaciju da se pred njim sramotite sa lošim ponašanjem i prgavom igrom, a siguran sam da bi i Sava tako reagirala

Mix kaže...

trebalo bi onda barem pokusati...

Anonimno kaže...

Kad završi sezona il kad počnu ljetne pripreme, ljepše je vrijeme za roštiljadu :D