27 veljače 2011

Idemo dalje... najjači smo... dominiramo!!


U utorak od 19:00 u prostorijama Nk Bestovje je liječnički pregled. Pregled se plaća 25,00 kn i svi su obavezni odazvati se.
Samo kao info; u subotu kadeti igraju zaostalu utakmicu protiv Mladosti iz Obrezine, i svi dobro upućeni znaju da nam je to utakmica sezone koja nam donosi gotovo sigurno prvo mjesto u ligi, iz tog razloga shvaćate važnost pregleda; jer tko ne obavi pregled nema pravo nastupa u subotu!!!

Što se tiče Zimske lige HORTI; juniri su odigrali u skladu sa očekivanjima ( 5 mjesto ) i sve iznad ostvarenog bilo bi senzacija, sa druge strane kadeti su u zadnje dvije utakmice prokockali prvo mjesto.
Bilo je jako puno komentara u vezi zadnje dvije utakmice: podbacili sami igrači, kriva taktika, pročitana igra i naša najjača karika, sudački previdi... samo su neki od komentara koje sam čuo u prolazu, moje mišljenje; kvalitetno smo iskoristili inače slobodne nedjelje, pokazali smo solidan nogomet, pošteno smo se borili u svakoj utakmici, a sada se okrećemo prvenstvu jer u njemu još puno možemo napraviti.
Pred kadetima je subotnja utakmica odluke, a juniore uskoro očekuje konačni rasplet i borba za TOP 3

Idemo dalje... najjači smo... dominiramo!!!

Broj komentara: 6:

Anonimno kaže...

ma da, suci protiv vas, svaka čast :D

Anonimno kaže...

Kako se sudilo na utakmici prije 7 dana Rakitje- Sava?

Antonio kaže...
Administrator je uklonio komentar.
Antonio kaže...

Ekipa, ovo je blog Nk Bestovja i pišemo svoja mišljenja. Nikoga ne vređamo niti prozivamo i sasvim smo umjereni u svojim izjavama i stavovima.
Cilj teksta nije bio prozivati nikoga, nego sam prenjeo misli naših igrača.

Hvala

Anonimno kaže...

Sava - Rakitje, suci protiv Save

Anonimno kaže...

da da sad su suci protiv Save pa onaj Šole je sudil za vas svaku vašu tekmu još je nas pokro