21 veljače 2011

STARIJI PIONIRI POBIJEDILI


Nakon poraza protiv NK SLOGE GREDELJ 2:1 u subotu (moram spomenuti strijelca , ANTE MINI) , naši stariji pioniri su danas pobijedili ekipu NK ZRINSKI TEHNOVENT iz Farkaševca sa 3 – 1.

Unatoč teškom , blatnjavom i lošem terenu pioniri su odigrali mušku utakmicu te borbenošću i trkom očitali lekciju protivniku koji igra u rangu više od nas???

Strijelci su bili ANDRIJA LEON JURAN(Brzi ) - 2 GOLA i MARKO PATRČEVIĆ (Gatuzo) – 1 GOL.

Po igri treba istaknuti dvostrukog strijelca ANDRIJU-LEONA koji je danas bio brzi vlak za momke iz Farkaševca i LUKU STOPIĆA (Peter Crouch) koji je razbio većinu protivničkih napada. Odličan je još bio i MARKO PATRČEVIĆ koji „žiku“ a još k tome i neprestano trči.

Naravno daleko je to od željene igre , moramo puno stvari korigirati , uigrati i ubrzati ali za sada sam vrlo zadovoljan. Posebno sam zadovoljan borbom , trkom i zalaganjem svih igrača .

Samo da podsjetim idući tjedan treniramo u utorak i četvrtak od 19:30-21:00 , u subotu igramo prijateljsku utakmicu protiv KLOKOČEVCA u 15:00 (sastanak u 13:30) u klubu a u nedjelju kao što sam najavio imamo „hakl“ u ŠRC horti od 10:00 – 11:00 (u hortiju treba biti u 9:45).

Toliko za sada i pozdrav od trenera.

Nema komentara: