06 rujna 2010

Veterani: Sava Medsave - Bestovje 1:1



Muke po veteranima se nastavljaju, ali bodovi se polako skupljaju. Gdje bi nam bio kraj da još i proigramo onako kako znamo, a ja osobno znam da možemo puno, puno bolje.

Kako se i pričalo proteklih sedam dana, Medsave su solidan protivnik i malo je nedostajalo da upišemo prvi poraz u sezoni. Od samog početka posjed lopte je bio debelo u našu korist, protivnik na svojoj polovici grčevito se brani, a mi u tom periodu ne upućujemo niti jedan udarac prema golu, a o udracima u okvir gola da i ne govorim. Sredinom poluvremena Nikica Baka Zrilić nakon odličnog prodora po lijevoj strani, umjesto da centrira prodaje loptu protivnicima, spušta se brza kontra, iz kontre radimo prekršaj, a iz prekršaja primamo gol za šaljivi kućni video i nagradu od 10 000 $
Do poluvremena i dalje premoć, ali bez udaraca prema golu.

U nastavku radimo 8-9 izmjena, ulaze stari i iskusni lisci ( Fudo, Đuro, Tuba, Ante, Šime, Joža Horvat, Jager, Mini i Bule ) sa pregršt inozemnog iskustva, što kroz ligu prvaka, kup UEFA, a što kroz reprezentativna igranja i stvari po malo sjedaju na svoje mjesto.

Prvo u 65 minuti Drašković trese prečku, nakon toga imamo nekoliko odličnih prodora ali bez konkretnog učinka, da bi 10- ak minuta prije kraja Bule iz očaja opalio jednu loptu sa nekih tridesetak metara koja skoro završava u golu.
I kada su domaćini već slavili, a sudac pogledavao na sat, Bule se spušta po lijevoj strani i centrira loptu u šesnesterac ( kažu stari ljudi; dobar centaršut je pola gola ), Krumpirević odlično reagira i prekrasnim volej udarcem zakucava loptu u same rašlje gola, nakon čega sudac svira kraj utakmice.

Na kraju sretno, ali i zasluženo nosimo vrijedan bod u Bestovje. Igrač susreta Krumpirević za ocjenu 10, ( sam sam ga tako nazvao, jer je u pitanju domaći igrač koji je u 90. minuti sam sebi zakucao gol sezone ) odlično gađa rašlje iz voleja i hvala mu na tome !!

2 komentara:

Anonimno kaže...

BRAVO VETERANI.... NAKON 2 KOLA STE PRVI.

Anonimno kaže...

Bravo dečki,čestitam na sretnom bodu koji ste zaslužili ali osobno nisam baš zadovoljan vašom igrom.Morate ispraviti veliku pogrešku:to je pomicanje zadnje linije prema naprijed kad ste u posjedu lopte jer ostavljate puno praznog prostora.S obzirom na vašu dob to niste u mogućnosti fizički popratiti.Sumnjam da to mogu i puno mlađi igrači.

Lijep pozdrav od Softe