09 rujna 2010

Bestovje odlično krenulo !!!!


Prije početka sezone smo se potajno nadali dobrim rezultatima, jer smo svi znali da smo odradili odličan posao u pripremnom periodu, ali rezultati koje smo do sada ostvarili čine nas ponosnima, ali i jačima u borbi sa nedaćama koje su nas zadesile kao i sve u amaterskom nogometu.

Da nam je netko ponudio da nakon prva dva tjedna natjecanja imamo: neporažene seniore ( 7 od 9 bodova ) zatim kadete ( 6 od 6 bodova ) pa veterane ( 4 od 6 bodova ) i još k tome pridodamo probuđene juniore ( drugo kolo pobijedili 9:2 ) i odlične limače koji su prije par dana nadigrali Samobor, objeručke bi prihvatili sve ponuđeno, ali veliko Bestovje tu ne želi stati, apetiti rastu i nadamo se da ćemo nakon nedjelje imati još više razloga za optimizam i slavlje te da će nas se konačno početi ozbiljno shvaćati u Svetoj Nedelji.

U subotu juniori gostuju u Samoborskom otoku gdje naravno očekujemo pobjedu, dok u nedjelju seniori gostuju u Novakima gdje također očekujemo dobar rezultat, a kadeti dočekuju Savski Marof sa željom da ostanu neporaženi i nakon tri kola.
Novi tjedan donosi i treće kolo veterana koji na domaćem terenu u ponedjeljak očekuju Konščicu protiv koje tri boda ne bi trebala doći u pitanje.

Nadam se da nas predstojeći vikend očekuje velika berba bodova !!

2 komentara:

Anonimno kaže...

kad je trening pita jura2

Anonimno kaže...

juniori pobjedili 13:2