18 rujna 2010

Juniori: Bestovje- Mladost ( KD ) 12:0


Od danas liga junira ima i službeni naziv: Prva Smjeh liga NS Zaprešić jer ovo već postaje smiješno.

Današnju utakmicu opet smo odigrali protiv 8 igrača, što je u usporedbi sa utakmicama sa Dinamom, Samoborskim otokom i Slogom Brezje veliki napredak.
Iskreno, rađe bi da igramo protiv ozbiljnog i brojčano jednakog protivnika, i da izgubimo ako smo lošiji, nego da utakmice dobijamo na ovakav način, jer ovakav nogomet nikako ne pomaže mladim nogometašima na kojima leži budućnost našeg kluba.

Što napisati o samoj utakmici; teren kao bazen, na mjestima čak nije bilo moguće igrati, mi u punom sastavu, polovica igrača opet mrzovoljna i bezvoljna te u igru ulaze "light", ali nakon ozbiljne prijetnje trenera malo se bude i zadnjih 20-ak minuta utakmice igra se lijep i borben nogomet sa jako puno trke i golova.

Odličnu utakmicu, sa fantastičnim pristupom opet ponavlja Antonio Horvat, ( ujedino strijelac 2 gola ) uz njega jako dobri; Mata Đurđević ( 3 gola ) dok ostatak momčadi nije pokazao najbolje od sebe. Strijelci ostalih golova; Ivica Ačkar 3 gola, Marin Fresl 2 gola, te po jedan gol Domagoj Tubikanec Tuba i Josip Kurtušić Kurta.

Iduće kolo igramo u subotu protiv Sloge u Brezju, gdje konačno očekujemo pravu utakmicu protiv kompletnih gostiju, pa neka pobijedi bolji !!!

Broj komentara: 11:

9 8 9 8 9 8 9 8 kaže...

istina treneru, mozda bi tek tada dokazali da nismo tako losi kako nas smatraju neki ljudi iz uprave kluba koji su najrade htjeli da ove sezone juniora uopće nebude, da se juniori ukinu, i da ostanu samo kadeti.....al eto i kadeti i juniori su ove sezone takvi kakvi jesu, najbolji, samo je meni osobno zao kao i svim igračima sto smo kod prve utakmice protiv suze tolko kiksali i u utakmicu ušli ko zadnje pičke, pa su nas oešani zgazili.....ali eto...netreba plakat za tim..sljedeća kola su naša...

Anonimno kaže...

kak ste krenuli presli bute granice od sto golova ak se ovi kreteni iz zagorja ne budu skupljali.a i nas ima tak da ono u cetvrtak nije bila prava slika onog kaj mi stvarno znamo odigrat.vidimo se na la brezju u subotu i nek pobijedi bolji.brezjan

Anonimno kaže...

tako je

Anonimno kaže...

hahaha...kak su smiješni ovi brezjani !!!!

plava devetka kaže...

ko je njegovu sliku stavio.....sramota za klub i igrace.....hahahahahahaha

Anonimno kaže...

tko to u moje ime govori?!? domaru tvoje ej da svlacionice cistis,a ne tu u moje ime vrijeđat Tonija koji igra super... kaj se tice Brezja,mislim da decki nemaju kaj trazit :))) PRAVA plava devetka

Zabrinuti kaže...

Što plava devetka radi na blogu u vrijeme kada treba biti na treningu ??? Mislim da plava devetka zajedno sa Domarom neće konkurirati treneru za utakmicu u Brezju !!!

Anonimno kaže...

nece na terenu, ali oce za sankom

Anonimno kaže...

brezjani, u kurcu steeee

Anonimno kaže...

bestovčanske pičke hahahaha...

Anonimno kaže...

Bit ces ti osušena pička kada dodes u Bestovje, govno jedno Brezjansko