17 rujna 2010

Juniori: Bestovje- Sloga Brezje 3:0 ( prekid u 25. minuti )

Sramota nogometnog središta Samobor se nastavlja jer već treću utakmicu za redom igramo protiv momčadi koja nastupa sa 7 ili 8 igrača, a savez to uopće ne zanima niti bilo što poduzima po tom pitanju !!!

Danas u utakmici prvog kola kupa protivnik nam je bila momčad Sloge Brezje koja je na utakmicu došla sa 5 igrača + dva igrača starija i od našeg najstarijeg seniora, ali delegat utakmice nije se udostojio prekontrolirati knjižice te napraviti nužno, a to je; nedopustiti odigravanje utakmice, čime bi se spriječila sramotna predstava koju su iscenirali gostujući igrači sa glumom povrede jednog od igrača čima se utakmica automatski prekida, a sa druge strane poštedili bi nas troškova organizacije utakmice koju u konačnici nismo niti odigrali !!!

Za kraj samo napomena da se nas na utakmici skupilo, unatoč školi, 17 !!!!

Broj komentara: 7:

Anonimno kaže...

cuj ove 2 starija i od naseg najstarijeg pa to su decki koji svi imaju 17 ili 18 godina i gledo sam utakmicu i mogu vam rec da ste jadni!!!njih je 7 bore se a vi se ko tetkice setate po terenu i cekate gol da padne sam od sebe.da je njih kojim slucajem bilo 11 oni bi vas pojeli. tolko od mene.

Jedan od tetkica !! kaže...

Vidimo se u prvenstvu za 10-ak dana, samljet ćemo vas jadnike.
A što se tiče same utakmice kupa, jadno je bilo tamburati jadnike jer bi trener Brezja onda povukao momčad u 10. minuti, a ne u 30-oj, a mi smo malo prikočili da ipak svi malo odigraju, zato nećemo kočiti u idućem kolu i ponizit ćemo vas na vašem igralištu !!!

Anonimno kaže...

jadni ste vi brezjani-od limača pa do veterana-šaka jada-čak ni hladne pive nemate na utakmici

Anonimno kaže...

da ko sto niste kocili ni protiv oresja...:D

Anonimno kaže...

decki dosta prepucavanja vidit cemo kakva ce tekma bit u subotu.nek bolji pobijedi!!!

Anonimno kaže...

tako je.....pričat je lako, čeka se utakmicaa

Anonimno kaže...

koje ste vi pičke brezjanske