15 kolovoza 2010

Veterani: Brezovica- Bestovje 0:2


Veterani Bestovja uveličali su završni dan turnira u Brezovici i prije finalne utakmice odigrali su prijateljsku revijalnu utakmicu sa istoimenim domaćinima.
Iako je nedostajalo nekoliko standardnih, uvijek spremnih i maximalno fizički pripremljenih veterana, dominacija, a sa dominacijom i pobjeda niti jednog trenutka nije bila upitna.
Vodeći zgoditak postigao je izvršni dopredsjednik Galić, prekrasnim lob udarcem sa nekih 30-ak metara, dok je pobjedu potvrdio prpošni i zaigrani Tubikanec.
Bila je ovo prigoda da se ekipi Bestovja pokuša nametnuti i Velimir Čarapina, koji je na probi do kraja tjedna, te se nadamo se da će zadovoljiti selektora Gržana, dopredsjednika Minija i izvršnog dopredsjednika Galića.

Dansa smo konačno riješili jednu enigmu koja već duže vrijeme muči juniorskog trenera Bestovja. U obitelji Tubikanec očito stoluju mračne sile, te su nekom čudnom vudu tehnikom otac i sin zamjenili tijela, jer to je jedino logično objašnjenje zašto čovjek, koji na moju slobodnu procjenu ima 40-ak i sitno godina, trči kao mladić od 17, dok njegov sin od 17 godina trči kao veteran koji nije igrao nogomet 5-6 godina !!

2 komentara:

Anonimno kaže...

I'm not positive the place you are getting your information, but great topic. I needs to spend some time finding out more or working out more. Thank you for fantastic info I used to be on the lookout for this info for my mission.

Take a look at my page: Htc One цени

Anonimno kaže...

Hello there! I simply want to give you a big thumbs up for the
excellent information you have here on this post.
I'll be coming back to your blog for more soon.

Here is my blog - htc one s цена