25 kolovoza 2010

Kadeti, KUP NSZŽ: Bestovje- INTER Zaprešić 0:7


Kako smo i predviđali, ekipa Intera bila je preveliki zalogaj za našu mladu kadetsku ekipu. Rezultat od 0:7 za sve one koji su danas gledali utakmicu nije loš i negativan, jer suprostaviti se prvoligašu i trčati svih 90 minuta kao da je rezultat 0:0 je za svaku pohvalu !!
Startali smo odlično i prvih 20-ak minuta držali nulu, uz odličnu i ravnopravnu igru, ali više od toga nismo mogli, protivnik je bio uigran, tehniči i taktički dobro potkovan i maximalno pripremljen, dok smo mi, što je vrijeme odmicalo, padali kondicijski, a izmjene koje smo napravili nisu mogle dugo parirati protivniku u visokom tempu

Naši mladići su nam pokazali da u Bestovju imamo svijetlu budućnost, te da se od kadeta i juniora ove godine može jako puno očekivati.

Pohvalit ću za kraj odlične uvjete koje smo danas imali na utakmici, od odličnog terena kojega se ne bi posramili neki drugoligaški tereni, odličnih dresova, novih lopti za igru, pa sve do odlične posjete navijača, koja bi zadovoljila i našu prvu momčad momčad.

Hvala hrabrim mladićima, hvala navijačima, hvala odličnoj upravi koja vodi klub u pravom smjeru


3 komentara:

Anonimno kaže...

svaka čast dečkima i treneru na pruženom otporu i na zalaganju cijelu utakmicu.Več u subotu na prvenstvenoj utakmici budemo vidjeli da su naši kadeti itekako dobri.dečki samo tako dalje,trenirajte i rezultati će biti vidljivi(na tablici).

Anonimno kaže...

ma ,dečki svaka čast na trudu.
sve čestitke Nineku i Antoniju na radu sa kadetskom ekipom

Anonimno kaže...

Dečki,čestitam!Samo tako nastavite.

Lijep pozdrav od Softića.