14 kolovoza 2010

Juniori: Bestovje- Novaki 4:3





Nakon 15 napornih treninga i bez ijednog kontakta sa loptom na treninzima, juniorska ekipa Bestovja odradila je trening utakmicu protiv Novaka. U prvom poluvremenu istrčala je ekipa koja ima većinu treninga, što se i primjetilo u igri. Iako sa puno netočnih dodavanja i puno taktičkih pogrešaka Bestovje dominira prvim poluvremenom te do njegovog kraja vodi sa 3:0. Na samom početku drugog poluvremena Bestovje zabija za 4:0, nakon čega trener daje priliku i ljenivcima koji su se udostojili doći na svega 2-3 treninga u cijelom pripremnom periodu. Od tog trenutka primjećuje se nemoć igrača Bestovja što gosti koriste i do kraja smanjuju rezultat na podnošljivih 4:3

Nadam se da ekipa koja ne trenira konačno shvaća da bez treninga neće biti niti igre, te da će prilike u prvenstvu dobijati na kapaljku.
Posebnu pohvalu danas zaslužuju mladi Maruna i Čičak koji su se odlično uklopili u juniorsku ekipu, te Jurčić, Đurđević, Lovrić, Mihajlović, Ačkar ( iako bez treninga odigrao solidno- što ne znači da ne mora trenirati )

Tuba, Horvat, Pranjić, Fresl i Andrić su djelovali umorni, ali vidljiv je pomak u trkačkom smislu, dok Jagušt, Pekez i Kurtušić moraju povećati broj treninga. Priliku je još dobio i Deščak kojemu je ovo bila prva utakmica i koji se još treba puno raditi.

Koliko jedna utakmica može utjecati na mladog čovjeka, najbolje pokazuju slike umornih: Kurte, Tube, Pekeza i Bunceka ( u prilogu )

Broj komentara: 7:

Anonimno kaže...

Ma nabijem ja onoga koje ovo pisao....Kakve su to lazi....mislim stvarno.....nemam rijeci na ovakvo vrijeđanje..

Anonimno kaže...

Tuba je letio po terenu te obavljao teske duznosti u obrani,a u napadu pokazao svu raskos i talenat tocnim dodavanjima u prostor neiskusnim napadacima koji nisu mogli iskoristiti "HRANJENJE" loptama.

plava devetka

Jose Mourinho kaže...

Oprostite, nije Tuba, nego Truba, a Vi gospodine Kurta ne kakajte nego se primite treninga.

Anonimno kaže...

FC JUVENTUS!!!!!!!!!!!!!
gospodine Jose kaj sad zvijezde Reala trenirate?? Vise ovi u Interu nisu dobri...hehehe nitko vise ne druka za crno plave

Anonimno kaže...

by:plava devetka

Anonimno kaže...

by:plava devetka

Anonimno kaže...

plava 9 i plava 8 su srce i dusu danas ostavili na terenu.....a vi gospodine durdevic prekinite kenjat......haha.....kakav inter....ko jos navija za inter....

Sexy Bich