04 lipnja 2009

Juniori - NK Dinamo O - NK Bestovje 1:2

U zaostaloj utakmici 19. kola Bestovje je gostovalo u Kozlikovu i iznenadilo do sada neporaženu momčad proljetnog dijela prvenstva. U pravoj muškoj, otvorenoj, čvrstoj i na trenutke gruboj utakmici, 10 gladijatora iz Bestovja uspjelo je parirati kompletnom i vrlo motiviranom domaćinu i naposljetku se u Bestovje vratiti sa sva tri boda u džepu. Iako je domaćin nastupio u punom sastavu ( na klupi imao 6 zamjena ) pokazalo se da u nogometu ne pobjeđuje uvjek bolji protivnik, te da mladi i neiskusni suci znaju svojim neznanjem pokvariti, u ovom slučaju domaćinu, moguću dobru nogometnu predstavu.
Od samog početka domaćin je navalio na vrata Bestovja, ali odlična igra u polju, mladića iz Bestovje, sprečava svaki ozbiljniji pokušaj domaćina. Domaći trener nezadovoljan igrom radi zamjenu već u 30. minuti, a samo 8. minuta kasnije Bestovje iz jedine šanse u prvom poluvremenu postiže zgoditak, na nabačenu loptu iz kornera, najbolje se snalazi Filip Ciroza Jetre Lukač i smiješni golman Dinama ( Rupinjo ) je nemoćan. Ali 5. minuta kasnije Dinamo koristi grešku u obrani i kiks Hercega, te na poluvrijeme odlazimo sa rezultatom 1:1

U drugom poluvremenu totalna opsada gola Bestovja, ali odlični Šimunović, rođeni bočni Đukić, fantastični Žule, malo manje fantastični Strela Gržan i probuđeni Herceg, zatvaraju sve puteve ka golu vrlo dobrog Rebrovića. Vrlo loši sudac u 65. minuti radi grešku utakmice i ne dosuđuje čisti jedanaesterac za domaćina i tu se utakmica lomi. Kako to obično biva u nogometu, domaćene stiže kazna u obliku Mate Krvoločnog, koji na odbijanac iz kornera natrčava i neobranjivo smješta loptu u golmanov lijevi donji kut. Do kraja bila je to borba za goli život u kojoj su Stojka, Žanić i Šimunović potamanili pola domaće momčadi, ali vrijedna tri boda se do kraja utakmice nisu ispuštala.

Mario Rebrović- vrlo dobar, kod gola nije mogao ništa. Šteta što možda odlazi u slabiji klub na kraju sezone !!
Mario Herceg- prvo poluvrijeme izgubljen, u drugom sasvim druga priča
Dino Darijo Đukić- Srna iz Bestovja, rođen za bočnog igrača, šteta što odlazi u seniore jer bi iduće sezone igrao samo bok !!!!
Karlo Strela Gržan- odličan do 65. minute kada lagano pada koncentracija i snaga. Vrijeme je da se skokne do Garešnice i da se jaja isprazne !!!
Robi Šimunović- odličan, neuništivi koljač iz Rakitja, šteta što se vraća u NK Rakitje pa će ubuduće biti tužan na dnu ljestvice i neće imati prijatelja !!!!!!
Željko Žule Tomić- skoro pa igrač utakmice ( prestigao ga Mata sa golom ) spasio dva čista gola osujetio desetak ozbiljnih napada domaćina, fantastičan. Prvi alkos juniora !!
Alvin Lakatuš Žanić- jako dobar, umro u 65. minuti i onda postao nervozan. Iduće godine uz Matu očekujem puno od njega. Postao pristojan mladić, staricama ide po kruh u dućan, sin za poželjeti !!
Filip Bole Lukač- u prvom poluvremenu se čuvao za drugo poluvrijeme, a u drugom poluvremenu se čuvao za subotu !!! Sve u svemu standardno dobar, postigao i zgoditak
Antonio Stojanović- hvala razrednici !!! Bez njega Bestovje ko bez glave. Veliki borac i oslonac cijele ekipe, ginuo svih 90. minuta, čak je i krvario na terenu.
Matija Đurđević- Fantastičan, hrabar, rastrčan. Bravo majstore. !! Čovjek koji je riješio derbi !!! Sjeti se samo savjeta trenera prije tvog gola !!!!! Kod našeg kornera, ti si stajao na centru bez igrača i želio si samo gledati kako Dino izvodi korner ??? Što ti je trener tada rekao ???? Možda ćelavi debeli i nije tako glup ?!?!?!

Hvala svima na fantastičnoj predstavi, muškoj borbi do zadnjeg daha. Ponovo ste pokazali tko igra najljepši nogomet u okolici i kako se bori za boje svoga kluba !!!

Hvala Zeki pizdi što nas je izdao, zbog njega smo igrali 120% da pokažemo kako možemo bez njega. Zeko,nadm se da ti je stari, kada ovo budeš čitao, već slomio kičmu, zbog toga što si lagao da ideš učiti, a išao si na fuk !!!!

A.B.

Nema komentara: