30 listopada 2007

Komentar na nksloga.bloger.hr :-)

" NK SLOGA OREŠJE-NK BESTOVJE-->(0:2)1:4Izgubili smo bitku na svom terenu protiv prve momčadi prvenstva. Moram reći da momčad Bestovja nije zaslužila tako visoku pobjedu. Teren je bio poprilično loš, pogotovo na početku drugog poluvremena. Imali smo svojih šansi, par puta jedan na jedan, ali ih nismo iskoristili i onda kako to u nogometu biva, ako ne zabiješ primiš. I tako smo na poluvremenu gubili sa 2:0 iz dvije akcije Bestovja. Na početku drugog poluvremena ozlijedio nam se stoper i pa je trener morao napraviti neke rotacije u momčadi. Nakon pet minuta igre igrač Bestovja šalje centaršut sa desne strane i lopta pada na naših pet metara i špica nije imala previše problema zabivši za 3:0. Nakon par minuta novi šok-4:0. malo su se igrači Bestovja upustili i napravili su penal na Čoseku 10min. prije kraja,izvođač je bio naš kapetan Toni koji je siguran sa bijele točke i zabija počasni gol za Orešje koje je svojom borbenošću i igrom zaslužili barem izjednačen rezultat. Ne želim uvrijediti nikoga iz Bestovja i one koji navijaju za njih, ali naše mišljenje da je Brezje puno bolja momčad od Bestovja i nije nam jasno kako je Bestovje na prvom mjestu naše lige jer svojom igrom ne pripadaju na vrh tablice."

http://nksloga.bloger.hr

Pa kaj nisu dečki simpić!?

Broj komentara: 13:

Anonimno kaže...

Ovi iz oresja su stvarno realni decki,nema sta...:)
Teren je los bio i nama i njima tako a se nemaju kaj na to vadit...

Nisu zasluzili ni taj jedan gol kaj im je sudac poklonio iz NEPOSTOJECEG penala a kamo li da su zasluzili nerjeseno...
ima li su 2 udarca na nas gol,decki su katastrofa...

A sto se tice brezja pa kad su tako puno bolji kaj nas nisu dobili...

Anonimno kaže...

Pusti selo neka prica!!! I bez pola momcadi ste im 4 komada zabili-stoga Vama decki-respect,a njih tko jebe!!! Imat ce priliku za revans!Pozz.

Anonimno kaže...

Čestitam dečkima iz susjednog nama dragog Orešja na korektnoj tekmi. Imli su tri vrlo dobre šanse u prvom poluvremenu,i da su ih realizirali vodili bi 3:2, te bi tekma išla u drugom smjeru, ALI NISU. Mi smo imali groooo šansi, ali smo samo četiri realizirali.

Vas zbunjuje to kaj smo mi prvi a Brezje ne, a mene zbunjuje kak onda to toliko JAKO BREZJE nije vam natrpalo 8 komada, nego samo jedan i to za jedan bod.

Zato dečki iz Orešja nek vas BESTOVJE ne zamara, a ako hoćete igrat nogomet nemojte gledat druge nego prvo poradite na sebi.

Pozdrav do proljeća

Vidimo se u Bestovju

Christush kaže...
Autor je uklonio komentar.
Christush kaže...

e, a koje su to tri sanse? jedina 'sansa' je bila ona u drugom poluvremenu sta je iso lik jedan na jedan (naravno nije zabio).. sve ostalo su neke polusanse na koje svaki normalni golman sigurno intervenira.. sve je jasno kad sam 75% utakmice proveo na 30m od svog gola.. frajer je bio tolko ocajan da je puknuo po golu pri izvodenju lopte s centra nakon naseg gola (jos sam ga i spalio i nasmijo mu se).. sto se tice penala - offside 1,5 - 2m SIGURNO.. nakon toga me grba omela u ispucavanju lopte pa sam ispuco njihovog napadaca i napravio penal loool.. sudac ravan katastrofi

Christush kaže...

PREDLAZEM PRIJATELJSKU UTAKMICU NA KRAJU POLUSEZONE KAD OZLJEDE ZACJELE.. PA CEMO VIDJET TKO JE BOLJA MOMCAD... TURCI... ANKETA

Anonimno kaže...

ma joj oresje topovsko meso !
jedva ih cekam doma da ih pojedemo !!

p.s sutra nemogu na trening jel ima u petak trening ??


sare

Anonimno kaže...

da imas u petak,mozda cak u 20h...reko je da ce javit

Anonimno kaže...

decki kaj se zivcirate na post, bili ste bolji i zasluzeno ste pobjedili, teren i sudac su bili katastrofa a to je stetilo vama isto toliko kao i nama, cvrsta smo mi momcad, samo to vama nismo dokazali, igrali smo za kurac ali da ne drobim puno prijateljsku mozemo uvjek odigrat.

libe

Anonimno kaže...
Administrator je uklonio komentar.
Anonimno kaže...

Svi anonimni postovi se brisu tako da ce i ovaj iznad vrlo brzo nestat...

Turči kaže...

Kak je dobro bit administrator! (vidi iznad - izbrisani komentar). Ak se nekom ne sviđa moj blog nek se potpiše na izjavu pa ga neću cenzurirat. (možda samo razbijem autora :-) ali neću cenzurirat.)

Anonimno kaže...

ma ko im jebe mater