21 rujna 2011

Pioniri na 50% u Dugom selu


Danas su naši pioniri gostovali u Dugom selu.

Mlađi pioniri su na krilima Josipa Čička pobijedili rezultatom 3 – 0. Bravo za sve MLAĐE PIONIRE koji su i dalje na učinku 3 pobjede iz 3 utakmice.

Stariji pioniri su nažalost izgubili 3 -1.

Nažalost danas nam je falio Max (bolest) i Teo Miloloža koji nije mogao braniti (zbog ozlijede prsta na zadnjem treningu) pa je morao igrati.Još neki igrači nisu došli iz opravdanih razloga tako da nas je bilo 11 igrača i jedna rezerva.

Domačina puna klupa – 18 i to se je pokazalo kao ključni moment utakmice.

Krenuli smo odlično i već u 3 minuti utakmice Teo zabija za naše vodstvo.

Solidno smo izgledali prvo poluvrijeme , imali više od igre sa još nekoliko situacija za postizanje gola.Uglavnom prvo poluvrijeme Bestovje – BOLJE.

Na poluvremenu trener domačih uvodi u igru 7 igrača (iz 1. Momčadi) , koji su nas jednostavno razbili , nadigrali i zasluženo preokrenuli rezultat u drugom poluvremenu.

Jedino mi nije jasno zašto Dugo selo prijavljuje drugu momčad ako za tu momčad igra 8 izlaznih pionira (koji igraju za 1. Ekipu koja igra rang više).

Nismo iskoristili priliku iz prvog poluvremena i več onda zapečatili utakmicu.

Bitno da se nismo osramotili , borili smo se i dali sve od sebe , zato glave gore jer nas u subotu doma čeka nova utakmica kada čemo nadam se napokon biti kompletni.

Treninzi idući tjedan PONEDJELJAK – UTORAK – ČETVRTAK u 19:30

Nema komentara: