03 rujna 2011

Obavijest ZET-a; Četrnajstica i sedmica voze za Mraclin!!!


STARIJI PIONIRI: NK BESTOVJE – NK MRACLIN 7 – 0

Nakon što su naši mlađi pioniri podarili 14 komada simpatičnim gostima iz Mraclina , stariji pioniri su doslovce „satrali“ gostujuće starije pionire .

Istina bog gostiju je bilo 9 ali u 25 minuti je bilo 7-0 i promašili smo desetak mrtvih šansi , pa smo svi očekivali dvocifreni rezultat.

Tada se neobjašnjivo u razmaku od 3 minute ozlijeđuju 3 igrača gostiju (bez liječničke intervencije) i dolazi do prekida utakmice.

Moram pohvaliti sve dečke na iznimnom zalaganju i discipliniranoj igri.

Posebno strijelce MAX MLINARIĆ 4x , DINKO BARTAKOVIĆ 1x , MARKO PATRČEVIĆ 1x i DINO ZOBIĆ 1x.

Danas je rođendan MARKU PATRČEVIĆU pa je zato i bio kapetan a ekipa mu je na dar dala krasnu pobjedu.Sretan rođendan Marko.

Jedino za čim možemo žaliti je što smo propustili puno izrazitih prilika i što u drugom poluvremenu nije mogao ući DODO FILIPČIĆ koji je ozlijedio prednju ložu na prijateljskoj utakmici u Strmcu.Bila je ovo idealna situacija da isprobamo DODU u kakvom je stanju njegov mišić.

Već u iduću subotu Dodo i dečki imaju priliku u Buševcu odmjeriti snage sa uvijek vrlo jakom ekipom POLETA , pa ćemo vidjeti da li su naši pioniri od „pekmeza“ ili su prava čvrsta ekipa.

TRENINZI IDUĆI TJEDAN:

PONEDJELJAK – SRIJEDA – ČETVRTAK u 19:30

SUBOTA u 11:30 prvenstvena utakmica u BUŠEVCU – sastanak u klubu u 9:30.Molim igrače da pitaju roditelje za prijevoz na utakmice.

Lijepi pozdrav ,

Trener starijih pionira ,

Matija Vuzem

Nema komentara: