11 rujna 2011

Pioniri: Laboratorij Prof. Balthazara


Naši profesori Vuzem i Čarapina opet su zbrćkali neku čaroliju u poznatom laboratoriju u Bestovju. Ovaj put je stradao Polet iz Buševca, a naši mlađi i stariji pioniri opet su se vozili tramvajom linijom broj 13.
Velimirovi mladići su sa pola gasa utrpali deset komada, dok su se Vuzemovi mladići malo više pomučili da dođu do bodova, o čemu vam malo opširnije piše trener Matija:

Stariji pioniri su pobijedi 3-1. Ova pobjeda je zahtjevala maksimalini angažman svi 11 igrača.

Čestitam svim igračima i onima koji su ušli u drugom poluvremenu na vrlo borbenoj , aktivnoj i izvanrednoj igri.

No krenimo od početka:

Prije same utkmice bilo je problema kod identifikacije domačih igrača , pošto su domačini na knjižici njihovog najboljeg igrača korektorom i olovkom mjenjeli godinu rođenja .

Sudac je došao na nogometni teren ravno sa planeta Venere i šokirao nas je sa nekoliko krimilano loših procjena faula i zaleđa.

Bili smo bolji čitavo prvo poluvrijeme , kada smo pogodili 2 prečke , 2 puta smo bili sami 1na 1 sa golmanom a domačin bezopasan.

U onda u jeku naše dominacije (bili smo puno bolji i u polju) dobivamo gol iz zaleđa debelog 10 metara!!!!!?????? Svi smo ostali šokirani a sudac nam je pokušao objasniti da nije zaleđe.

U prvom slijedećem napadu , BRACANOVIĆ zabija gol glavom nakon kornera i vrača sve na početak.

U drugo poluvrijeme smo ušli još bolje nego u prvo i dominirali ponovo 20-ak minuta.Zabili smo još 2 gola nakon kornera , BRACANOVIĆ I VALIDŽIĆ za konačni rezultat utakmice 3-1 za NK Bestovje.

U tom periodu smo imali još jednu stativu MAX-a MLINARIĆA koji je radio dar- mar u protivničkoj obrani te još nekoliko odličnih situacija za gol.

U poslijednjih 15-ak minuta domačin je gurnuo sve što ima prema naprijed i moram priznati da je bilo dosta „Frke“ ali uspjeli smo sačuvati prednost i slaviti.

Još jednom čestitam svim dečkima na super utakmici a osobitu igraču utakmice , BRACANOVIĆ ANTONIU koji je zabio 2 gola nakon prekida.

TRENINZI IDUČI TJEDAN:

PONEDJELJAK-UTORAK-ČETVRTAK u 19:30

SUBOTA u 11:30 , prvenstvo DUGO SELO – BESTOVJE

Nadam se da ćemo nastaviti sa dobrom igrom i dalje..........

Nema komentara: