03 rujna 2011

Kadeti prošli i Dugo Selo


U drugom kolu kadetskog prvenstva opet smo imali težak zadatak, gostovali smo kod trećeligaša Dugog Sela. Na našu žalost nismo igrali na stadionu, nego na pomoćnom igralištu, koje je također bilo odlično.
Domaćin brojan, na izgled moćan, krupan, ali mi se nikada ne predajemo. Utakmicu je počela ista ona ekipa koja je prije tjedan dana deklasirala Gradiće u gostima, ali smo ovaj puta imali i klupu ( još nespremni Milobara i Juran )

Kako bi rekao Juno Kurčić, kontrolirali smo utakmicu svih 80 minuta i niti jednog trenutka domaćini nisu bili u prilici da ugroze naš gol. Kod nas već standardno vlada odlična disciplina, te se maksimalno ispunjavaju svi taktički zadaci dogovoreni u svlačionici.
Prvi zgoditak pravo je remek djelo ( Godler probio po strani i nesebično povratnom loptom nahranio Rujevčana koji rutinirano sprema loptu u mrežu) dok je drugi gol bio odlična suradnja veznih igrača sa super preciznom završnicom ( odličan tripl pas naših veznjaka i besprijekorna ubojitost daria Godlera )

Bestovje; Čičak 7,5, Stojanović 7,5 ( od 41. Milobara 7,5), Mujić 7,5, Kapus 7,5, Filipović 8, Bratanić 8, Hoki 7,5, Jagunić 7,5, Rujevčan 8, Brez 7,5 ( od 41. Juran 7,5), Godler 8,5

Strijelci za Bestovje; Godler ( skoro napisah Milito) i Rujevčan

Kažu da je dobra priprema i dogovor u svlačionici ključ uspjeha, pa evo da i drugi vide kako se to mi pripremamo: http://www.youtube.com/watch?v=mc8Xekqg3gc&feature=results_main&playnext=1&list=PL77AFE1D27D111AC1

I naravno snimka HRT-a sa komentarom Željka Vele: http://www.youtube.com/watch?v=N9Dm5j3K4gQ


Nema komentara: