09 svibnja 2011

Stariji pioniri: Jelačić- Bestovje 1:0


Opis utakmice u dvije riječi NOČNA MORA!!!!

Odigrali smo 60 minuta praktički bez pogreške i onda u 10 minuta totalni , dar-mar na terenu.

Do 60 minute 0 – 0 , čak smo bili bolji i onda dobijemo gol iz 2 kilometra zaleđa. To je bio okidač da neki naši igrači totalno podivljaju. Suđenje kriminalno. Tokom čitave utakmice imali smo 10-ak nerazumljivo glupo napravljenih faula i iz jednog od takvih dobijemo gol . Unatoč upozorenjima trenera da ne igramo na zaleđe jer nam jedno neće dosuditi i dobit ćemo gol , tako je i bilo.

Nakon gola igra se je raspala i započinju scene na terenu , divlji startovi , svađa, prigovori , priča…….

I već kada smo mislili da je kraj odjednom se pokaže svijetlo na kraju tunela sudac utakmice sudi penal za nas u 70-oj minuta utakmice. Nerazumljivo naš stalni izvođač penala , Matej Bratanić prepušta izvođenje penala Antoniju Bejiću na kojem je penal i napravljen i on naravno promašuje , sudac svira kraj utakmice a tada počinje dernek …………………..

Što se je dalje događalo bolje da ne pišem jer me je sram !!!!!!

Moram naglasiti da je na današnjoj utakmici kapetan momčadi bio ANTE MINI kojem je jučer bio rođendan i „traka“ mu je bila rođendanski poklon!!!!!!!

Pa Ante još jednom ti želimo sretan rođendan.

TRENINZI OVAJ TJEDAN :PON – SRI – ČET u 19:30

Pozdrav od šokiranog trenera………

4 komentara:

Anonimno kaže...

HAHHAHAHHAHAHHAHAHAH.. Zaleđa nie bilo.. pošten goll.. i pošteno ste izgubili!. :**

Anonimno kaže...

hahahhahhahahhahahahahahahahahahahahahhahahhahhahahhahahahahahahahahahahahahhahahhahhahahhahahahahahahahahahahahahhahahhahhahahhahahahahahahahahahahahahhahahhahhahahhahahahahahahahahahahahahhahahhahhahahhahahahahahahahahahahahahhahahhahhahahhahahahahahahahahahahahahhahahhahhahahhahahahahahahahahahahahahhahahhahhahahhahahahahahahahahahahahahhahahhahhahahhahahahahahahahahahahahahhahahhahhahahhahahahahahahahahahahahahhahahhahhahahhahahahahahahahahahahahahhahahhahhahahhahahahahahahahahahahahahhahahhahhahahhahahahahahahahahahahahahhahahhahhahahhahahahahahahahahahahahahhahahhahhahahhahahahahahahahahahahahah-porazz

Anonimno kaže...

sve 5 izgubili smo nego di ste poslje tekme ?

Anonimno kaže...

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha bitno da su mlađi pobjedili hahahahaha