07 svibnja 2011

Juniori: Zdenčina- Bestovje 2:3


Započet ću izvještaj sa rečenicom Filipa Lukača: Ovo je momčad sa karakterom!! I u potpunosti ću se složiti sa njim, ali ću i nadodati još dvije velike vrijednosti; vrijedan rad i kvalitetna klupa, jer smo Zdenčinu dobili u zadnjih 15 minuta isključivo snagom, trkom i igračima koji su ušli u drugom poluvremenu.

Po nas nije sve najbolje krenulo jer već u 3 minuti primamo smiješan gol ( već treći u kratkom vremenu ) i nakon primljenog gola se mučimo do pred kraj poluvremena kada konačno odigravamo lijepu akciju i vraćamo se u egal ( strijelac Ačkar- gol odličan )
Drugo poluvrijeme unatoč dogovoru krećemo jadno i nesigurno i već u 36 sekundi primamo gol, naravno, opet smiješan... i tu je moralo stati... mijenjamo danas indisponiranog Matu, vadimo i Lovrića, stavljamo Bunceka Mateja Jagušta i Marina Fresla i krećemo riskantno 4-3-3 sa čim ostavljamo dosta mogućnosti i prostora protivniku.

Na našu sreću zamjene donose potrebnu prevagu i uz dosta sreće uz još jedan zgoditak Ačkara i Milobare, u samom finišu utakmice, preokrećemo rezultat i osvajamo 3 važna boda.

Ne mogu ne pohvaliti odlične: Ačkara, Marina Mihajlovića, Martina Milobaru i naravno Mateja Jagušta koji zaslužuju za svoju igru ocjenu 7,5.. dok ostale ocjenjujem sa: Čičak 6,0 Horvat 6,0 Mišo 6,0 Kapus 7,0 Jurčić 6,0 Đurđević 6,0 Andrić 6,5 Lovrić 6,0 Đurđek 6,5 Fresl 6,0

Za kraj bi se zahvalio i vjernim navijačima koji nas prate i na gostovanjima.

3 komentara:

Anonimno kaže...

Svaka cast decki dns mogu pohvalit Bunceka...bio je preokret kad je on i fresl usli...svaka cast decki...

Anonimno kaže...

čestitam momci!svaka čast!
ma znao sam ja da ima nešto u tom Bunceku!

Lijep pozdrav!

Softić

Anonimno kaže...

hahaha pogle ivig debelog kako je ruzan... :D