01 svibnja 2011

Kadeti; Bestovje - Savski Marof 6:1




Kadeti nastavljaju sa odličnim igrama. Iako smo danas očekivali tešku utakmicu ( koja bi bila uvod pred utakmicu odluke idući tjedan u Obrezini) do pobjede smo došli lakše od očekivanog, jer su gosti došli na utakmicu sa samo osam igrača, pa iz tog razloga ne mogu dati realne ocjene igračima.
Vrijedi napomenuti da su svi igrači dobili poluvrijeme, te da je Godler za 15 minuta uvalio tri komada, Milobara je ubo dva komada, a Slavek je postigao odličan pogodak glavom.

Idući vikend nas očekuje utakmica godine u Obrezini gdje bi nam i bod osigurao prvo mjesto, ali poznavajući Ninu i vikinge, ide se po pobjedu i potpunu dominaciju u kadetskoj ligi!!

Broj komentara: 7:

Anonimno kaže...

ajde decki dobijte tu jadnu obrezinu jaci ste puno,ako vec mi nismo prvi onda nek ste vi jer smo je obrezina sigurno losija od nas i to ne bi bilo fer,pozdrav od jednog Gradićanina :D

Anonimno kaže...

Pozdrav Gradićima

Anonimno kaže...

Dobit ćemo vas 5-o seljaci iz bestovja.Kak vi možete bit prvi u ligi.Pozdrav iz Obrezine.

Anonimno kaže...

U nedelju cemo vam pokazati svu svu svoju raskos na terenu,ocekujem da i vi ucinite isto ;)

Pozdrav onima na selu kaže...

Gospoda iz Obrezine su kao i u jesenskom dijelu prvenstva odgodili utakmicu, kod mene se to kaže: ŠUPAK GAĆE ŽVAČE ILI STISNUO SE ŠUPAK DA NITI IGLA KROZ NJEGA NE MOŽE PROĆI!!

Pozdrav iz Metropole

Anonimno kaže...

ma samo ozbiljno i dobijate ovu trulu obreznu...pozdrav iz Gradica :D

Anonimno kaže...

da, mi smo tolko losi da vas je kod Vas doma moro spasavat sudac sto uopce nije bitno, nego je bitno da su Vasi navijaci komentirali kako smo mi puno bolji od vas sto smo dokazali kad smo i vas dobili 2:0......pozvrav Obrezini i nadam se da ce bit zanimljiva utakmica kad god ce se odigrat...;)