29 svibnja 2011

Prstići: Bestovje- Rakitje 5:0






Naši prstići iz dana u dan igraju sve bolje. Šteta što je do kraja prvenstva ostalo još samo dva kola.
Danas smo snage odmjerili sa susjedima iz Rakitja i uvjerljivo ih porazili sa pet lakih komada. Već postaje pomalo dosadno pisati da protivničke mreže paraju naši šestogodišnjaci, ali da se zna; Fran Galić i Paolo Bulić te malo stariji; Dominik Kocijan, Ivan Bešlić i Stjepan Vincetić svojim su zgodicima riješili utakmicu. Veseli činjenica da smo skoro cijelo drugo poluvrijeme igrali sa 4 igrača od 6 godina, također veseli da nam se polako priključuju i nova lica ( Juraj Mlakar prva utakmica u životu sa 5 godina na leđima ) tako da nema straha za našu budućnost.
Naravno vrijedi napomenuti da su odličnu partiju pružili i svi ostali igrači; Fran Sokolić, Bruno Galić, Lucijan Briševac, Toni Matijaš, Juraj Mlakar, Borna Krajina, Leon Marković, Dominik Gojević i Martin Miklenić
U idućem kolu opet igramo na domaćem travnjaku protiv još jednih susjeda, ali ovaj puta nešto malo jačih, u goste nam dolaze prvaci, Sava iz Strmca. Nadamo se da ćemo prvaku pokazati nešto od nogometne igre!!

Broj komentara: 6:

Anonimno kaže...

Bravo za prstiće i njihovog trenera,naravno i za roditelje koji ih prate i podržavaju

Anonimno kaže...

koliko su odigrali kadeti???

Anonimno kaže...

3-0 dobili kolko ja znam

Anonimno kaže...

kadeti 3:0 dobili

Anonimno kaže...

sta vam nije golman ozljeden???

i kako ste uspijeli dobit bez golmana???

Anonimno kaže...

Nije bilo dost igraca od Mestrice...tocnije bilo ih je 7 pa smo igrali do 15 minute kada je vec bilo 3:0 i onda im se jedan igrac "ozljedio" !!!