14 svibnja 2011

Juniori: Bestovje- Galgovo 1:1


Kako smo i očekivali bila je ovo najteža utakmica u drugom dijelu prvenstva. Galgovo od prije znamo kao jako dobro organiziranu momčad koja svake godine pruža dobre igre.
Da stvar danas bude još gora po nas, na golu su imali odličnog mladića koji je skinuo, po mojoj procjeni, barem 3-4 lopte koje bi svaki drugi golman u našoj ligi samo ispratio pogledom u mrežu.
Malo smo pokušali i neke nove stvari u igri ( nove pozicije i zadaci za pojedince ) da vidimo na čemu smo za iduću sezonu i to nas je također udaljilo od naše standardne igre.

Gosti su od samog starta krenuli odlučno i zagospodarili su sredinom terena i tu premoć su unovčili golom koji opet, po stoti put, ide na dušu naše obrane. Mi svoje dvije- tri prilike nismo iskoristili.

U drugom dijelu mijenjamo vezni red, ali nam to ne donosi veći pomak u igri jer Žanić nema snage za 5 minuta igre, a Kapus se očito potrošio u prvom dijelu kada je morao često korigirati i izvlačiti greške ostatka obrane. U drugom dijelu još promašujemo i kazneni udarac ( Aci golman skinuo udarac ).. ali opet imamo odličnog i prvenstveno borbenog Andrića ( da se drugi tako trude mi bi dobili i zagrebački Dinamo) koji odličnom solo akcijom prolazi dva - tri igrača i na kraju odličnim udarcem donosi veliki bod za Bestovje
Bestovje: Čičak 6,0 Jurčić 6,0 Đurđević 6,5 Mihajlović 7,0 Pranjić 6,5 ( Lovrić 6,0) Kapus 6,5 Andrić 8,0 Jagušt 5,5 ( od 46. Tubikanec 6,5) Horvat 5,5 ( Žanić 5,5 ) Ačkar 5,5 Milobara 5,5 ( od 27. Fresl 5,5)

Prvi dio lige za prvaka završili smo i više nego dobro jer osvojiti 10 od 12 bodova je odlično. U idućem kolu imamo priliku za popravni jer nam u goste dolazi Mladost ( KS ) te bi sa eventualna tri nova boda mogli doći i na drugo mjesto na tablici!!

Broj komentara: 12:

Marin kaže...

svaka cast andricu, stvarno je odigro predobro...cestitam mu jos jednom....:)

Schweinsteiger Bastian kaže...

Zar Andrić, koji vas je izvukao, pored takozvanih igrača ( Jure, Bunceka, Fresla, Mate, Žanića, LOvrića, Martina, Tonija )koji pružaju blijeda izdanja, zaslužuje samo jedan pozitivan komentar.
Zanima me kao će igra izgledati u subotu bez jedinog borbenog igrača koji ima tri žuta?!?!

Anonimno kaže...

Ko ima 3 zuta???

Anonimno kaže...

Kak su odigrali kadeti?

Anonimno kaže...

1-1

Obrezina prvak kaže...

Milobara, Slavek, Godler i Maruna= PAPCI

Anonimno kaže...

ti si papčina pičko

Mi smo glupi jer se mucimo kaže...

mozda nisu papci, oni su zvjezde koje misle da mogu sve sta hoce, pa im nekad dode da ostave ekipu na cjedilu......

Antonio kaže...

Dobar mi je ovaj zadnji komentar!!!

Anonimno kaže...

marin fala.andrić nema tri žuta

Anonimno kaže...

di je reportaza kadetske utakmice?

Jedan "igrac" kaže...

sta ce ti reportaza....dodi nas pogledat jednu nasu utakmicu da uzivas u nogometu....:)