07 travnja 2011

Važan vikend pred nama


Pred nama je vikend odluke za juniore, a možda i za kadete.

Juniori u subotu u punom sastavu ( nadam se da će se Čičak pojaviti, a od kartona su se očistili Aco i Alvin ) dočekuju jako dobru Pušću kojoj smo ostali dužni za jesenski poraz od 3:2. U slučaju pobjede u ligu za prvaka prenosimo dosta bodova a onda je tamo sve moguće, pa i prvo mjesto ostaje kao opcija!!
Nadam se da će svi mladići shvatiti važnost utakmice, te da će maximalno ozbiljno ući u susret, jer svima je dobro poznat naš moto "lako ćemo" pod kojim smo gubili bodove protiv nevjerojatno smiješnih protivnika!!!

Kod kadeta je pak slobodno kolo za naš klub, ali naš glavni konkurent Mladost iz Obrezine gostuje kod odličnih Gradića. Pošto je u pitanju susjedski turopoljski derbi, nadamo se, da će domaćini uspjeti odigrati na nulu i na taj način učiniti nam veliku uslugu.

Za kraj ću juniorima uputiti jednu molbu; pošto trenera zbog privatnih neodgodivih obaveza neće biti na utakmici, ponašajte se kao da je on sa vama i dajte od sebe 120%.. Tubu molim da u svlačionici povede pjesmu ( istu onu koju je poveo u busu kada smo putovali na Inter- Tottenham ) kako bi starom hrvatskom pjesmom dodatno podigao moral i kako bi Pušća otišla doma pune mreže!!!!

Hvala

Broj komentara: 9:

Anonimno kaže...

donijeli su prazne mreze,a mi smo ih punili :))

Anonimno kaže...

ustani bane...haha

Anonimno kaže...

I kad mi svi dobro odigramo osim zgubidana Pakia vas nema treneru...Pa di je tu logika...pa onda nemojte doc u Novake mozda i njih dobimo =))) Btw. zajebavam se =P

Anonimno kaže...

novake necete dobit da ste ne znam kolko dobri...

Anonimno kaže...

Nemoj to rec 2 puta..

Anonimno kaže...

kak ste odigrali s pušćom?

Anonimno kaže...

daj pustite fresla, pa igra sa sjebanom nogom....

Anonimno kaže...

1:0 dobili

Anonimno kaže...

sloga-novaki 3-4