27 travnja 2011

2000 POSJETA U TRAVNJU


Krenuli smo skromno i glavni cilj nam je bio informirati Vas o događanjima u našem klubu, od rezultata svih kategorija do događanja i zanimljivosti kojih u našem klubu ima na pretek.
Posjete su varirale, od skromnih ( 200-300 posjeta mjesečno ) do onih malo manje skromnih (od 700 na više ) ali nikada nismo mislili da će mjesečna posjeta bilježiti 2000 i više ulaza, ali i to smo doživjeli.
Sigurno Vašu pažnju ne bi okupirali da smo Vam dosadni i neinteresantni !! 2000 posjeta je snaga koja nas vodi dalje.. da još više pišemo, te da nas Vi još više posjećujete i čitate.

Ovu prigodu ću iskoristiti da pozovem sve prijatelje kluba, koji su u mogućnosti, da svojom donacijom ( u bilo kojem obliku) pomognu Nk Bestovje u organizaciji tradicionalnog nogometnog turnira Mlađih pionira. Vremena su za nas "male" sve teža i teža i svaka pomoć je od velike važnosti ( kontakt: antonio@interusrcu.com ).
Mi smo klub koji u svojoj školi nogometa i omladinskom pogonu ima sve kategorije mladih nogometaša i svi se vrlo uspješno natječu u svojim ligama, a brojka nogometaša koja prodefilira našim glavnim i jedinim igralištem prelazi brojku 150!!

Hvala svim prijateljima Nk Bestovje

2 komentara:

Anonimno kaže...

možemo mi i više

Anonimno kaže...

Samo da vam kažem da će bit gore...

Pozdrav!