30 travnja 2011

Juniori: Bestovje - Dinamo Okić 3:1


Juniori nastavljaju sa odličnim igrama. U drugom kolu lige za prvaka stradao je prvopalsirani Dinamo iz Okića.
Početak kao i obično mlitav i rastrgan, ali unatoč lošoj igri prvi stvaramo 3-4 šanse ( slično kao u Novakima ) ali opet ništa od gola i onda iz ničega, gotovo iz samog kornera napadač Dinama iz očaja ubacuje loptu pred gol, pred kojim nema niti jednog igrača, niti našeg niti protivničkog ali lopta na iznenađenje svih završava u golu.
Nakon gola se konačno budimo i počinjemo dominirati terenom i u 42 minuti Slavek načinje goste, te sa sa 1:1 odlazi na poluvrijeme.
U drugom dijelu imamo posjed lopte i dominiramo igrom što konačno okrunjujemo sa dva gola, jedan Slavekov ( njegov drugi gol ) i za kraj Aco stavlja točku na i.
Veseli me što nakon 2,5 godine mog boravka u Bestovju konačno imamo nekakvu igru, te što konačno juniori počinju prihvaćati trenerove sugestije, što se odmah vidi na rezultatu, ali i na igri.

Posljednjih 5 utakmica imamo skor 4-1 uz gol razliku 7:3

Po riječima gledatelja odlični: Marin Mihajlović, Slavko Đurđek, Mario Kapus i Ivan Srđan Andrić ( sva četri za peticu ) a svi ostali za nijansu iza njih, ali također vrlo dobri

Bestovje: Čičak 6,5 / Kapus 7,5 / Lovrić 6,5 / Jurčić 7,0 / Mihajlović 7,5 / Pranjić 6,5 ( od 46. Horvat 6,5) / Andrić 7,5 / Đurđević 6,5 ( od 83. Kurtušić ) / Maruna 6,5 ( od 46. Milobara 6,5) / Ačkar 7,0 ( od 70. Jagušt 7,0 ) / Đurđek 7,5

Za kraj držimo Mateka za riječ!!!!

MATEK NE ZABORAVI, COLA I FANTA ( JER MI SMO SPORTAŠI I NE PIJEMO PIVU)


2 komentara:

Anonimno kaže...

Čestitam dečkima!

Carski mesar kaže...

A ako i drugi put budete dobro igrali majstor Joža će opet špeka da ispeče za vas, ali drugi put će i luka da bude za kršne momke!!!