04 listopada 2010

"Zvijezde" gledaju zvijezde ( Inter- Juventus )


Malobrojna delegacija sačinjena od nogometnih virtuoza Bestovja imala je priliku u nedjelju prisustvovati nogometnoj utakmici Inter- Juventus.
Na njihovu žalost utakmica je sličila predstavi u Pušći od prije par dana tako da se nisu baš nagledali dobrog nogometa, ali zato je atmosfera na putu bila i više nego na nivou, od domoljubnih pjesama u busu do švaleriranja sa hostesama po San Siru... sva sreća da u busu nije bilo alkohola ( mame su dečkima spakirale za put kravlji sir, domaće kislelo mlijeko i domaće medenjake ) !!

Koliko smo poznati i van granica Bestovja govori i činjenica da je jako puno Talijana ( muških naravno ) za Tubom vikalo Glubi ( mislili su na Grubi ali malo teže izgovaraju ) i nekoliko sam puta čuo da viču Macak, Macak, jer je svojim outfitom neodoljivo podsjećao na modnog mačka, toliko, da su ga željeli angažirati na Milanskom tjednu mode !!

4 komentara:

Anonimno kaže...

ahahaha, predobar tekst, bravo treneru, a kaj cujem da je toni mjesao coca-colu i coca-colu zero pa da se napijo, i mislim cak da sam cuo da mu je bilo prejako.....hahahahahaha

Anonimno kaže...

hahhaha...da je...meni je to reko,al u povjerenju tak da ono...nemoj nikom rec

Anonimno kaže...

Nemas brige Tubaa

Anonimno kaže...

nie tuba al oke...