05 listopada 2010

I dalje se igra nogomet u kaljuži

Još igramo, i to dobro, jedino nam treba malo više praška za veš !!

Ukratko, to je rezime zadnjih par dana u Bestovju. Teren je i dalje katastrofa i takav će ostati jako dugo, svi vrijedno treniramo i bilježimo solidne rezultate, a neki čak i odlične.

Seniori su ovaj vikend remizirali u Klinča selu odigravši mršavih 0:0, a po pričama očevidaca trebali smo utakmicu dobiti sa minimalno 3 gola razlike.

Kadeti i dalje odlično gaze i upisali su još jednu uvjerljivu pobjedu, stradalo je ovaj put susjedno Rakitje i to 4:2. na tablici smo i dalje prvi, te da nije bilo nesretne vaterpolo utakmice sa lošim Gradićima ( 0:0 ) bili bi i uvjerljivije prvi na tablici.

Veterani su odigrali sa prvoplasiranim Galgovom na domaćoj kaljuži 1:1, iza ove utakmice ostaje žal za pobjedom jer smo samo u drugom poluvremenu stvorili 4-5 čistih šansi

A za kraj informacija da su nam se probudili i maleni prstići, koje uspješno vode Softa i Krešo, te su upisali i svoje prve pobjede deklasiravši Rakitje 7:1 i Klokočevac 5:0. Bile su to ujedino i prve pobjeda trenerskog dvojca od početka njihovih mladih karijera !!

Svaka čast malim prstićima, a trenerima svaka dala !!

2 komentara:

Sasta kaže...

bravo Softa i Šokre!! naravno i ostalima bravo osim seniora, puj fas bilo, ostavite se nogometa skupa samnom... :P

Anonimno kaže...

Bule,dobili smo Rakitje doma 7:1,a u gostima Klokočevac 5:0.Od Bregane smo izgubili 2:1 ali smo zavrijedili barem bod tamo.

Softa