09 listopada 2010

Nestali prstići Bestovja i Save Strmec !!


U petak je odigrana utakmica prstića Bestovja i Save iz Strmca. Gosti su bili bolji i zasluženo su pobjedili, ali utakmicu je obilježio nestanak nekoliko mališana... propali su u blato i jednostavno nestali.
Tužno je to izgledalo, jer ovim mališanima ovo je trebalo biti zadovoljstvo i jedno lijepo prijepodne, a ispalo je nešto sasvim drukčije... blato do koljena, lopta je više ličila na blatnu grudu, kopačke su ostajale u blatu... jedino što malo veseli je što su sa našim mališanima nadrapali i mališani Save iz Strmca koji imaju, u usporedbi sa nama, 10 puta bolje uvjete za rad, a rezultati im baš i nisu 10 puta bolji. Pa se možda sada netko zabrine gdje to igraju djeca iz Strmca i malo se na nas obrati pozornost u budućnosti, kako djeca iz Strmca, kod nekog idućeg gostovanja, ne bi opet igrala u blatu !!!

Šteta što mi nemamo nekoga blizu peći da se i mi malo ugrijemo !!!

I dok ovo pišem, roditelji sigurno još traže svoje mališane u blatu !!!

3 komentara:

Anonimno kaže...

teren je stvarno katastrofa i sramota da se opce u tom igra...i sve se bojim kakva ce bit danas tekma(u blatu) koju igraju juniori bestovja i novaka....to me stvarno brine jer su trenutno uvjeti nemoguci za igru.....

Anonimno kaže...

Pa šta vam se sa1 terenom dešava ? Jel došla voda od Save ili od kiša ?

Anonimno kaže...

isee pa teren je baš dobar ak neželite igrat nogomet igrajte picigin :D