15 listopada 2010

Zadnjih 7. dana u Bestovju



Kako nekoliko dana nisam ništa pisao nakupilo se poprilično vijesti, ali većina istih je iz rubrike "crne vijesti" jer smo nanizali sa lošijim rezultatima, uzrokovanih sa povredama i virozama !

Seniori; nakon odličnog starta u prvenstvu nanizali su loši rezultati i nikako da osvojimo 3 boda koja bi nas malo izvukla i ohrabrila. Nakon domaćeg poraza od Dinama O, izgubili smo i u kup utakmici od Novaka, a da stvar bude još gora u nedjelju gostujemo kod lidera prvenstva Dinama J. Ako uzmemo u obzir povredu oba vratara, i bod bi bio kao kuća !!

Juniori: Nakon silnih blamaža na terenu i velike hrabrosti na blogu, kako sam i pretpostavljao, u svlačionici niti jedne riječi koja bi ukazala meni i rukovodstvu kluba što nije u redu, počevši od rada na treningu, pristupa pripremi utakmica, zalaganju juniora na utakmicama i treninzima, odazivu na treninge....
Što se tiče treninga, i tu je sve po starom; treniraju isti, daju opet svojih 40-50% na treninzima, tako da ne očekujem velike pomake u pristupu i igri !!

Kadeti: Nakon 1:1 sa liderom prvenstva Obrezinom na njihovom terenu, igrali smo domaću utakmicu protiv Kadeta, ... u stvari Seniora Meštice i tu se nismo proslavili, izgubili smo 1:3, ali pošto smo uočili da su u ekipi Meštirce igrali otac i sin zajedno, nakon prigovora delegatu utakmice i nogometnom savezu, utakmica je registrirana 3:0 za Bestovje, jedino nam još ostaje nejasno zašto u glasniku pored imena Meštrica ne stoje neki munus bodovi, a trebali bi !?!?

Veterani.. se opet vraćaju bez poraza sa vrućeg gostovanja iz Rakovog Potoka. Nakon dugo vremena igrala se utakmica bez prigovora jedan drugome, te samo zaslugom manjka sreće nismo uzeli sva tri boda, jer je protivnik u svih 90. minuta uputio samo jedan udarac u okvir gola, i taj je na našu nesreću završio iza Tetecovih leđa. Posjed lopte 20- 80% u našu korist !!
Konačno se vratio i stari Danko Horvat- Dane, te je podsjetio na svoje najbolje, dane kada je briljirao u Meštrici, kraljici turopoljskih terena. Nedostajao je samo zgoditak da ocjena bude čista desetka !!! Odličan i Ante, strijelac izjednačujućeg gola !! Imam osjećaj da nam je najviše nedostajao nerazdvojni ubojiti tandem Sabo- Gale, koji svojom brzinom, tehničkim savršenstvom i probojnošću, Bestovju znače, u najmanju ruku, kao Seedorf i Ronaldinho Milanu !!
Za kraj vrijedi spomenuti i klizački dan Vlade, čiji su klizački elementi publiku ostavljali bez daha, još da je na utakmici bila Milka Babović da ocjeni Vladu i bio bi to dan iz snova !!

Sve u svemu, loš tjedan za Bestovje, ubrali smo jako malo bodova i siguran sam da lošije od ovoga ne može.
Sada kada se naša kaljuža konačno osušila bodovi će se opet skupljati, jer neće biti vode i blata da koče našu lepršavu igru

1 komentar:

Anonimno kaže...

Ovog gospodina na prvoj slici sam vidio u labuđem jezeru-strašan umjetnik