02 listopada 2010

Juniori: Pušća - Bestovje 3:2


Bila je ovo za nas utakmica sezone koja nas je mogla zakucati na prvo mjesto. Spremali smo se na razne načine, od treninga do priče sa igračima, i tako u nedogled, ali odigrali smo jako lošu utakmicu.
Očekivao sam ipak malo više od svih pojedinaca, jer kada znaš da ti je ovo utakmica sezone onda daješ 120% od sebe a ne 35% ili .... ili je to stvarni maximum pojedinaca koji nemaju potencijala za igrati nogomet ?!?!

Pogriješio je osim igrača i trener, koji je u igru uveo ljude koji su pastirski štap zamijenili kopačkama, ali od pastira do nogometaša je dalek put... predalek !!!
Da se krivo ne shvati, i oni što su igrali, zalutali su na nogometni teren, jer nogomet je muška igra u kojoj pobjeđuje hrabriji, a kod nas nema hrabrih, tj. ima ih, ali jako malo.

Sada su pred nama još dvije jako teške utakmice ( Novaki i Orešje i to obje doma ) i poznavajući naše zvijezde, bilo što da ušićarimo u ta dva nastupa biti će ravno senzaciji, jer u Orešju i Novakima igraju muškarci, a kod nas p..ke.

Za kraj samo dvije stvari:
  1. Iskrene isprike Maruni, Toniju i Juri jer su zaslužili odigrati utakmicu do kraja !! OPROSTITE, POGRIJEŠIO SAM !!
  2. U poredku za nagradu "P.čka godine" koja donosi pobjedniku besplatnu frizuru i lakiranje noktiju u kozmetičkom salonu "Mladi pe..r" ste svi izjednačeni i nijanse će odlučivati o pobjedniku... zato navalite i u naredna dva kola odigrajte svoju kriminal utakmicu karijere da vam nagrada ne pobjegne !!!!
VIDEO ZAPIS IZ PUŠĆE POGLEDAJTE OVDJE:

A KAKO SMO SE SAMO SPREMALI ZA UTAKMICU I SVI SMO BILI HRABRI NA TRENINGU.... http://www.youtube.com/watch?v=hSwR4VW5adM&feature=related

Broj komentara: 10:

Anonimno kaže...

bravo decki odigrali ste utakmicu zivota svi ce vas u klubu poznat ko najvece pickice...izgubit na takav nacin od takve ekipe...nemam rijeci

Anonimno kaže...

hvala...al mislim da se ipak malo pretjeruje s tim kad mi ne napravimo rezultat..svako ko je bio tamo je mogo vidit da jedino kj nam je falilo je bilo malo srece...:S to je bar moje misljenje...

Anonimno kaže...

i ja sam bila tamo vama ne da je falilo sreće vi valjda niste čuli da se treba dodavati a ne samo napucavati utakmica je bila čista katastrofa niste bili za drugo nego da svi idete doma po kazni pješice,nije mi jasno zašto se tako ponašate igranje sa petom i takve fore po mani ne bi igrali po kazni svaki po 2 utakmice pa bi se možda naučili nekim stvarima,a trener vam se nema kaj izvinjavati osim Mislava ostatak je bio čista banana i sramota.

Anonimno kaže...

da da da....kad ste svi tak pametni kj onda vi ne igrate??? najlakse je vredjat...MOZDA MISLITE DA MI IGRACI NISMO HTJELI POBJEDU???? ILI MOZDA DA NISMO RADILI ONO KAJ SMO MISLI DA JE U TOM TRENUTKU BILO NAJBOLJE??? najlakse je bit borac poslje bitke u kojoj nisi ni sudjelovo...ovakvo vrijedanje bi razumio nakon oresja... Ali ne i nakon rezultata 3:2 protiv ekipe koja ipak na nes lici...

Najpametniji kaže...

Kada želiš i hoćeš pobjedu onda "umreš" na terenu ! Kako bi vam najzornije dočarao na što mislim, pogledajte Ivicu Olića nakon utakmice, čovjek izgleda klinički mrtav, točnije, niti u snu ne pomišlja otići još malo na "betonku" nakon prave utakmice, jer to nije u stanju, a vi ste nakon utakmice bili u stanju još odigrati dva hakla, popiti 4-5 piva i još otići u Hotri bančiti do 2-3 ujutro !!!

Jedva čekam subotu da vas i Novaki nagaze jer ste papčine !!!

Anonimno kaže...

tu ste u pravu...makar je nekima ono sta su pokazali tamo i bio maximum...
Ali nadam se,tj.nadamo se svi da je cjela ekipa nesto naucila iz ovog poraza i da cemo ipak pokazat protiv Novaka da nes vrjedimo. Ako niko drugi onda je gospodin trener zasluzio da poginemo protiv Novaka...i zacepimo usta svima!!!

Anonimno kaže...

i samo da se nadodam....i najboljima se dogada...=P

Anonimno kaže...

Dečki, premalo pričate na terenu, kakava smo mi to momčad kada nama trner treba sa klupe govorit, pazi, leđa, i takve gluposti

Anonimno kaže...

Sada su pred nama još dvije jako teške utakmice ( Novaki i Orešje i to obje doma ) i poznavajući naše zvijezde, bilo što da ušićarimo u ta dva nastupa biti će ravno senzaciji, jer u Orešju i Novakima igraju muškarci, a kod nas p..ke.


pa novaki i orešje su stvarno jaki.... nemma riječi

Ubojiti klizeći po blatu kaže...

Tko je onaj predebeli što vam je večeras na treningu, kada ste igrali protiv pionira, zabio 5 golova i šesti namjestio ??????

Jadni bute bili vu subote kada vam ga Novačani metneju na domaćem igrališću !!!!!