17 rujna 2007

NK Rakov potok - NK Bestovje 1:2

Derbi trećeg kola 2. ŽNL zapad donijela je nova 3 poprilično teško stečena boda ekipi iz Bestovja. Domaćini u prvom poluvremenu koriste prednost poprilično malog domaćeg terena te iz jedanaesterca postižu jedini pogodak s kojim se otišlo na odmor. Nažalost jedini pogodak jer se može žaliti za propuštenom 100% šansom Tenšeka. U drugom poluvremenu u igru su ušli Borić i Turčinović što se kasnije i pokazalo ključnim potezom. Domaćini su prvo oštetili sami sebe, psovanje suca dovelo je do isključenja jednog njihovog igrača. Nakon toga gosti furiozno :-) kreću u napad. Nakon nekoliko prilika, "centriranje" Borića rukom iz auta pred domaći gol, Turčinović spretno pretvara u izjednačenje. Nedugo zatim iz akcije koja se može vidjeti na snimci, Softić asistira Boriću za konačnih 1:2.

NK Bestovje

Petraš 6.5- Makek 7 - Šarić 6 - Đaković 7 - Jager 6.5 - Kurtušić 6.5 - Horvat 6.5 - Sastić 6.5 - Softić 7 - Kostanjski 6 -Tenšek 6.5 (još su igrali: Borić 7.5 - Turčinović 7.5 - Lukač 6.5 - Matijević 6.5 - Karažinec 6)

Suci: 5.5

Ocjena igre: 5.5

2 komentara:

libero kaže...

Zahtjevan teren,neuobičajena taktika domaćina doveli su do blage pomutnje u gostujućim redovima-no nova tri boda su apsolvirana,a to je najbitnije!!!
No moram i istaknuti da su dobrim djelom za losiju partiju gostujuće ekipe zaslužni i igrači koji su sudjelovali u SUBOTNJOJ KARANTENI!!!

Jazavac kaže...

da teska tekma,
par nas bolesni, viroza:)

saric za 0:)
ni bocnog nemre igrat:)

svaka cast ekipi na karakteru , borinjo, softa, daka i turci svaka cast za mene igraci utakmice