13 listopada 2009

6. kolo vet. lige: NK Bestovje - NK Samoborski otok 1:2

Bestovje je kao domaćin vrlo velikodušna momčad. Osim kaj gosti pojedu tanjur gulaša ili graha koje Žare tak dobro složi, dobiju i bodove. Ovaj put su otočani malo i teže to ostvarili. Nisu domaći bili toliko niti loši, no falilo je malo više odvažnosti u završnici. Gosti su pucali po golu čim bi prešli centar, dok su Bestovjani arsenalovski htjeli uči u gol s loptom. Ne bi to sve ni loše završilo da domaćinima najveći protivnik nije bio teren, kojem se nikako nisu mogli prilagoditi. Praktički jedini udarac u okvir gola donio je smanjenje vodstva gostiju u drugom poluvremenu. Strijelac je bio Kruno Jedvaj, s napomenom da je zabio lijevom nogom. Ne bi to bilo zanimljivo da nisam primjetio da Bestovjani nekako lakše zabijaju lijevom, iako su dešnjaci. Pa nije valjda da imaju dvije lijeve...? No dobro, kako bilo da bilo, nadomak tri boda, ali na tome i sve ostaje. Učinak iz gostujućih utakmica je hvale vrijedan, pa se i puno očekuje od utakmice slijedećeg ponedjeljka. Moram na kraju pohvaliti Bukvića koji je standardno dobar iz utakmice u utakmicu, a i jučer je dao veliki doprinos odličnom igrom u zadnjoj liniji.

Broj komentara: 7:

Anonimno kaže...

Standardno za Bestovje, prvi udarac protivnika u okvir i gol. Šteta zbog bodova. Malo mokar teren, malo kriva taktika. Bit će bolje samo da neki malo manje seru :-)

Anonimno kaže...

JEBOTE ŽARE.GRAH NIJE NIŠTA VALJAO

Anonimno kaže...

Bravo Turči samo piši i dalje te malo više pohvali Danka...

Anonimno kaže...

Nitko ga ništa ne hvali a taj dečko zbilja dobro igra.

Anonimno kaže...

Za pocetak,pristojno se potpisati ispod posta makar se zezali ili pisali zlobne komentare(kao onaj prvi anonimac koji je napisao da neki bi trebali manje srati-pa prvo od sebe pođi!!!) I da, Danko je majstor nogometne igre-ukoliko pricamo o stolnom nogometu! -hahahahahahaha!!!
JAGER

Anonimno kaže...

Slažem se Jager s tobom.U četvrtak
22.10.09.nema nogometa na velesajmu,jer igramo u Samoboru zadnju tekmu.Informacija nije provjerena.Saznao sam je danas ujutro od Žare-ta.Budemo više znali danas na tekmi.D.DRAŠKOVIĆ

Anonimno kaže...

Zašto su komentari o meni na blogu?
Ja nisam ništa napisao, iako je ovo o stolnom nogometu živa istina (nisam loš igrao sam neke turnire u stolnom nogometu). Što se tiče velikog prepuštam Vama na volju da pišete što god želite.
Pohvale Turčiju za blog!!!
Jager malo manje seri...
DANKO HORVAT