01 listopada 2009

4. kolo vet. lige: NK Bestovje - NK Sloga (B) 1:5

Bestovjani su počeli utakmicu bez nekolicine standardnih igrača, što je ponudilo priliku drugima pokazati što znaju i umiju. Nažalost desilo se to da su domaćini primili gol nakon 10-15 minuta što ih je očito jako pogodilo pošto su pognute glave nastavili susret. Manjak srčanosti i žustrine kod većine igrača omogučilo je lako vodstvo gostiju od 3:0. Da ne bude sve tako crno Miljac na dodavanje Horvata u zadnjoj minuti poluvremena smanjuje na 1:3 manirom rasnog strijelca. Drugo poluvrijeme bilo je slično, možda za nijansu bolje, a vjerojatno zbog kratke klupe gostiju.
Unatoč tome, domaći igrači nisu napravili značajniji pritisak, te su pognute glave primili još dva komada za vrlo loših 1:5. Očekivalo se više od momčadi koja je vrlo dobro krenula u novu sezonu. Nadamo se da je to bio samo loš dan odnosno vikend za bestovjanski nogomet.

3 komentara:

Anonimno kaže...

znači dečki su "pokazali" kaj znaju?

Turči kaže...

dajte se gospodo potpisujte. kaj sad znači ovaj komentar!? ko je kaj pokazal? cijenim komentar, ali to sam mogel i ja napisat. bar napiši jesi domaći il si sused...

Anonimno kaže...

Citat:
"Bestovjani su počeli utakmicu bez nekolicine standardnih igrača, što je ponudilo priliku drugima pokazati što znaju i umiju."

Komentar:
Znači pokazali su :-)