12 travnja 2009

21. kolo 1. ŽNL(z) - NK Sloga (B) - NK Bestovje 3:3

Prvo sam mislio da neću komentirati utakmicu, pa sam se predomislio, ali sad sam se opet odlučio da neću, isto kao što neću citirati sudionike dvoboja itd... Mogu samo reći da nijednoj momčadi ovaj jedan bod baš ništa ne znači. Čestitke Enisu Bečireviću na odličnoj partiji i dva vrhunska pogotka.

Eto, na zahtjev čitatelja (jednog ali vrijednog) evo kratkog sadržaja:
Utakmica je počela mirno, kao što je bilo pitomo subotnje popodne takvi su bili i igrači obje momčadi. Nije to ličilo na kakav derbi, niti da jednima i drugima trebaju bodovi spasa, više je izgledalo kao prijateljski dvoboj. Nakon dvadesetak minuta domaćini dolaze do vodstva iako se vidjela premoć Bestovjana. Taj trenutak očito je trgnuo goste koji uskoro izjednačuju nakon prodora matijevića i udarca kojeg domaći vratar odbija na glavu natrčalog Softića koji poentira. Višestruka nesmotrenost obrane dozvoljava domaćima vodstvo, no odličan pogodak Bečirevića naizgled stavlja stvari na svoje mjesto. Kada je Bečirević iz odličnog slobodnog udarca skinuo paučinu s rašlji (iako je u stvarnosti tamo nema, pošto Brezjani primaju dosta pogodaka u zadnje vrijeme), činilo se da je postavio konačan rezultat, no domaći su se ipak dokopali još jednog pogotka i drugog boda u proljetnom dijelu sezone.

Ostali rezultati sa http://www.radiosamobor.hr/:

U subotu su odigrane utakmice 21. kola 1. Županijske nogometne lige, zapad. Vrh je svladao Igrišće s uvjerljivih 5:2, a Dinamo Jakovlje je, rezultatom 4:2, ispratio Mladost Luku. Bregana je, na gostovanju kod Rakitja, odigrala samo 1:1, a bodove su podijelili i Krašić i Zaprešić odigravši 0:0.

Ostali rezultati: Vatrogasac - Novaki 2:3, Sloga - Bestovje 3:3, Croatia - Pušća 0:3 i Mladost Kraj Donji - Dinamo Okić 1:1

Broj komentara: 6:

Anonimno kaže...

turci ima nas koji nismo bili na tekmi i zanima nas kaj se dogadalo a uostalom tome i sluzi blog da saznamo stvari vezane za klub.volio bi procitat komentar o prvom gostujucem bodu u sezoni!!!

Turči kaže...

može. evo inače ne bih ali već sutra u utorak stiže izvješće. ukoliko bilo tko od sudionika ima što za dodati, dobrodošao je svaki komentar. Hvala i lijepi pozdrav svima.

Anonimno kaže...

evo jos jedne primjedbe,nije se igralo u nedjelju nego u subotu

Turči kaže...

samo primjedba na primjedbu... :-)

Anonimno kaže...

kao prvo: mi smo poveli 2:1, a onda vi izjednačili i poveli 3:2 i nije nam to prvi bod nego drugi!!! weee...


Brezjan

Turči kaže...

he he! drago mi je da čitate. Ah da zaboravio sam... na vašem blogu se baš puno i nema za čitanje. :-) Nažalost... Hvala na ispravci, svatko pogriješi.
A zanimljivo je da me Brezjan ispravi, za razliku od dragih Bestovjana kojima je to preveliki problem...