05 svibnja 2008

NK Bestovje - NK Kupinec 8:1

NK Bestovje - NK Kupinec 8:1
gledatelja: 30
vrijeme: odlično
teren: neloš
suci: nesigurni
strijelci: 1:0 Tenšek (Stojanović), 2:0 Lukač (Avsec), 3:0 Tenšek (Karažinec), 4:0 Đukić, 5:0 Stojanović (Tenšek), 6:0 T. Mesec (11-m), 7:0 Tenšek, 8:0 Stojanović (Tenšek), 8:1 Maretić
Igrač utakmice: a jebiga Darko Tenšek :-)

NK Bestovje
Antolić (Mesec), Karažinec, Stojanović, Đaković, Jager, Rendulić (Bukvić), Kurtušić (Petraš), Tenšek, Avsec, Lukač (K. Gržan)
Trener: Vladimir Gržan

Miroljubiva utakmica u kojoj napokon broj postignutih golova donekle odgovara broju stvorenih prilika dosad neučinkovitih Bestovjana. Zahvaljujući raspoloženima Tenšeku i Stojanoviću, ali i svakom igraču na terenu koji su dali maksimum, Bestovje se nadamo se izvuklo iz krize. Još da je Bukvićev udarac glavom završio u mreži odnosno na vratnici bila bi to točka na i realizaciji kakva se kod Bestovja nije vidjela već dugo vremena.

NAPOMENA: novi filmići na you tubeu. Bukva i Mesec. Možda još i danas, ako ne onda sutra čim prođe upload na serveru.

Broj komentara: 17:

Anonimno kaže...

ti taj kaj to pišeš, dat će ti tena pod tušem pa će ti biti e jebiga :)i da se zna fali mi još 65 SLIČICA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonimno kaže...

svaka čast dečki, TO JE BESTOVJE KOJE MIRIŠE NA JESEN, ajde samo tako do kraja, pa nismo Softa i ja bezveze igrali u jesen. Šteta sad nas nema ali vi možet igrat predobro i bez nas

SASTA

Anonimno kaže...

Tena-imas par paketica slicica od mene!!!
Sta je Rakovcani-Galgovo se nije dalo kupiti? Cetvrto mjesto-za vas ko stvoreno!
Kupinec-apsolviran a sad cemo u Brezje na klopu i cugu i po tri boda pa nek se Rakovčani pojedu od jada!!!
LIBERO...

Anonimno kaže...

to,tako treba,,vidi se tko misli na mene, a tižu, ajd se probaj pokazati bez slićica...ugledaj se u libera.

Anonimno kaže...

na slijedeci trening cu donjet sigurno onolko paketica kolko si zabio golova!!!!

sam neznam dal cu stic u utorak jer imam faks

ALI BUDI SIGURAN DA CES DOBIT # PAKETICA :D:D:D

zuti

Anonimno kaže...

brezjani da igraju žmirečke vama uvale pet komada jer obrana vam je za kurac,napadu svaka čast al nemreju oni zabit kolko vi morete popušti

Anonimno kaže...

Klopa i cuga je bila sala na koju su Potocani nasjeli-vidjeh blog od Brezja!!! Brezje-Bestovje,nadam se nasoj gostujucoj pobjedi,a ako izgubimo,cestitat cemo Brezju na zasluzeno osvojenom prvenstvu! Ako se Potocanima zalomio poraz od Galgova i voda im je u ušima jer fale 4 boda-to nije ni povod ni razlog da sumnjate u postenje Nk Brezja,ili Nk Bestovja! Sami ste se doveli u tu situaciju,stoga se brinite o svom klubu,svojem napadu ili obrani jer koliko god je nasa losa jos je uvijek bolja od vase-ipak vi za nama kaskate s 4 boda minusa!!!
Libero!!!

Anonimno kaže...

Kolko bosanaca imate u momčadi? Jel ima i koji domači?

Anonimno kaže...

za koju momčad je ovo pitanje

Anonimno kaže...

bosanci, hrvati, talibani pa čak i slovenci su ljudi... tak da...
kakvo je stanje u taboru NK Bestovja? Pozdrav iz Brezja, jedva čekamo (i nikako da dočekamo) nedjelju... ;)

Rench

Anonimno kaže...

Motiva ne nedostaje,moral ja na visini,jedino sto nam fali su 3-4 prvotimca sto zbog ozljeda,a sto zbog privatnih obaveza!!! No tako nam je citavu ovu polusezonu(zato su nam i rezultati nesto skromniji u odnosu na pocetak prvenstva) al krpamo se i veselimo Nedjeljnom derbiju!!!
LIBERO...

Anonimno kaže...

eh vidi se da ste mladi i naivni...
kao prvo Rakov Potok nije kupio niti jednu tekmu a to se može dobro vidjeti i po lošim suđenjima ( po nas) zbog kojih i jesmo na tako velikom zaostatku za Brezjem.
Kaj se Galagova tiče istina je da su nas dečki nadigrali...a jebiga fala Bogu...bili su bolji nama nije išlo i to je to...posle smo s dečkima popili cugu i sve OK.
Do kraja će mo se boriti i ako uspijemo dobro ako ne,postoji i sljedeća godina...
Vi svi zaboravljate da je nama ovo prva godina uopće u nogometu i po meni a očito i po rezultatu smo i više nego dostojni vrha tablice.
A kaj se tiče ovih neumjesnih prepucavanja...to vjerojatno pišu ovi mladi koji još ne shavćaju neke stvari ali s godinama vjerojatno budu...
by Rakov Potok

Anonimno kaže...

vi ste sve zakuhali sa svojim komentarima kad smo nesretno izgubili od pribica, inace mi o nikom nismo lose pisali, a vi ste poceli kada ste vidjeli da ste nadomak 2.mjestu. medutim dosla je tekma protiv galgova i opet sad kasnite 4 boda...za razliku kolko imamo ozlijedenih igraca, jos i dobro guramo i svaka cast nasim juniorima koji su napokon odlucili igrat za seniore.

bek bestovja

Anonimno kaže...

vjeruj mi da nitko od igrača nije reko niš loše...to su neki ma neznam ni sam...već u nekoliko kola smo se uvjerili da je u ovoj ligi sve moguće...tako da nema uopće smisla pisati o dobrim i lošim močadima i ismijavati.

Anonimno kaže...

mislim da je vrijeme da se izljubite,a kaj se tiće nogometa i jedni i drugi nula

Anonimno kaže...

a još smo mladi možda se još naučimo kaj i i odigrat... :)

Anonimno kaže...

fala tižu kaj si mi donio sličice, punih sedam novih, ok ,u nedjelju donesi još, u dobroj sam formi...