26 svibnja 2008

NK Sveta Jana - NK Bestovje 0:3 (bb)

NK Sveta Jana - NK Bestovje 0:3 (bb)
Utakmica je odlučena bez borbe zbog financijskih poteškoća domaćina, koji nas je lijepo ugostio. Unatoć svemu odigrana je jedna lijepa prijateljska utakmica. Šteta što nije bilo više gledatelja jer bi svakako mogli uživati u vrlo dobrom nogometu. Rezultiralo je pobjedom gostiju 6:2 i realizacijom prigodana zavidnoj razini u zadnje vrijeme vrlo loših Tenšeka i Borića. Možda su ih malo trgnuli iz sna prethodni napisi na nekim poznatim sportskim stranicama! ;-)

U svakom slučaju, želim čestitati treneru, upravi, malobrojnim navijačima, svim suigračima koji su se borili da postignemo ovo što smo postigli i onima koji su nas podržavali unatoć ozljedama ili neigranju. Čestitke svima na vrlo teško osvojenom 2. mjestu i želim svima više sreće uz puno zdravlja u narednoj sezoni!

Broj komentara: 5:

Anonimno kaže...

Prvo čestitam treneru na velikoj volji, nakon svih mogućih ozljeda i odsustva nekih zbog obveza, naš Vlado nije odusto nego je skupio juniore i ostatka momčadi te nas odveo u 1. ligu.
Čestitke svim mojim suigračima jer su se borili ko lavovi i nisu pali kad ih nije išlo nego su se digli još jači.
Te šećer na kraju, HVALA upravi i predsjedniku na vrlo dobrim uvjetima bez kojih nebi išlo (reflektori, kopačke, travnjak ....., i još jednom fala Bogadi na potvrdi)

Anonimno kaže...

zaboravih potpis

SASTA

Anonimno kaže...

Turči kaj je bilo jučer na sastanku, ak si bil tam

SASTA

Turči kaže...

Zadnje kolo je odojak i janjac. Ak ozbiljno misliš igrat i trenirat pojavi se. Uprava ima viziju dodjeljivanja premija za iduću sezonu, ali samo za igrače sa 70% treninga i u slučaju pobjede. eto, ukratko!

Anonimno kaže...

niš od toga, ja u 10 mjesecu prestajem igrat nogomet.
RAZLOG
moram pist završni ispit(prediplomski) i povisit ocjene za magisterij

žalosno ali život je takav