02 listopada 2011

Pioniri nastavili niz


U subotu su naši pioniri gostovali u Obrezini kod momčadi Mladosti.

Mlađi pioniri pobjedili su 4 – 0 , bez velikih poteškoća , makar su domačini na početku utakmice imali nekoliko izglednih prilika. Kako je vrijeme prolazilo naši ml. pioniri preuzeli su igru i osim 4 pogotka stvorili još barem 5 čistih prilika. Mlađi pioniri prekrasno igraju iz kola u kolo i dobri rezultati su svakako plod igre i rada na treninzima.

Stariji pioniri su odigrali najbolju utakmicu u ovom prvenstvu.Razbili su domačine prije svega pas-igrom što najviše veseli. Nisu domaćini bili bezopasni ali smo sa lakoćom neutralizirali svaki njihov pokušaj .Brzo smo oduzimali lopte , kada kod bi napravili 5-6 dodavanja iz prve ili druge stvorila se je gol prilika.

Bezbroj puta probili smo bokove protivnika i dečki su se stvarno naigrali nogometa.Nije bilo niti jedne bez veze napucane lopte i bilo je još barem 15 situacija koje su mirisale na pogodak.

Još jednom pohvale svim dečkima na izvanrednoj utakmici jer jučer sam bio ponosan na njih kako zbog igre tako i zbog ponašanja.

SRTIJELCI: MLINARIĆ x 2 , ANTUNOVIĆ x 2 , BRACANOVIĆ x 1 , VALIDŽIĆ x 1 , ZOBIĆ x 1.

U subotu nam dolazi u goste jaki protivnik NK RUGVICA ,jedva čekam utakmicu.

TRENINZI: PONEDJELJAK – UTORAK – ČETVRTAK u 19:30.

Ps. Ako sam uvrijedio ikoga iz HNK GORICE ispričavam se , želja je bila ne da osvojimo 3 boda za zelenim stolom nego da ukažemo na nepravilnosti koje se godinama događaju.

Nadam se da će ovaj slučaj poslužiti kao primjer svima da se PRAVILA MORAJU POŠTIVATI!

Puno sreće pionirima HNK GORICE i sportski pozdrav...

Trener starijih pionira........

Nema komentara: