21 kolovoza 2011

KUP Juniori: Stupnik - Bestovje 4:2


U velikoj većini slučajeva kada izgubiš nezadovoljan si i pitaš se; zašto baš ja treniram ove livade, ili zašto nas je sreća napustila ili zašto nas je sudac pokrao?!
Ali ovaj puta imamo sasvim suprotne misli jer odigrali smo fantastičnu utakmicu i sada samo možemo žaliti što nismo na vrijeme reagirali i prijavili 3 HNL.
Što se današnjeg meča tiče, do samog kraja utakmice imali smo pozitivan rezultat ( 1:2 ) ali mig sa tribine bestovjanskog Zdravka Mamića u liku Tome Bogadija u zadnjih 90 sekundi utakmice preokrenuo je tijek utakmice i domaćini nastavljaju natjecanje u Kupu Kralja.

Naša ekipa pokazala je odličnu igru sa puno dodavanja, puno odličnih udaraca po golu, puno kombinatorike i jako puno zalaganja i trčanja. Ako ovako nastavimo i u prvenstvu nemoramo se bojati niti jednog suparnika.

Bestovje: Čičak 7,5, Kapus 8, Mihajlović 8, Samuel Tu-bikanec 9, Dubravec 7,5, Lovrić 7,5 ( od 52 Jagunić 7,5 ), Đurđević 8, Andrić 7,5, Rujevčan 7,5 ( od 60 Esteban Stojanović 7,5 ), Fatoš Jagušt 9 ( od 49 Filipović Villa 7,5), Godler 7,5 ( od 49 Bratanić 7,5)

... i da ne zaboravim goldžije: Buncek i Tubikanec

Prije utakmice Robi Stojanović je dobio zadatak da isprovocira protivnika ( boce od pive su mu dali: Bratanić, Zlipa i Fila Frula): http://www.youtube.com/watch?v=dDH9Jq5AWkQ&feature=related

Andrić na 0:12 kada ulaze u WC (ovaj sa skakavcem i rolama), a Tuba ovaj visoki desno od njega sa fudbalerkom ( ovo je situacija prije utakmice u toaletu Stupnika): http://www.youtube.com/watch?v=ApuYWk9hEs0

Broj komentara: 11:

Filho :D kaže...

videa su vrh hahahahha pogotov Robi hahahahhah....Mamic je skoro poludio na tribini xDD o vjestinama Bunca ne zelim ni pricat,ima se majstor s cim hvalit :))) a "mala" iz Stupnika ga jos uvijek zove da i njoj onak uklize i zabije :DDD

promatrač kaže...
Administrator je uklonio komentar.
Pomozimo nesretnom bedaku kaj čita naš blog kaže...
Administrator je uklonio komentar.
novacan kaže...
Administrator je uklonio komentar.
Antonio- trener kaže...

Budite toliko korektni i nemojte po blogu pod rubrikom KOMENTAR pisati bezobrazluke.

Ovaj blog namjenjen je igračima, roditeljima i svim prijateljima NK Bestovja.

Ukoliko pišete gluposti, kakve sam upravo izbrisao, namjere vam nisu prijateljske te samim time niti niste prijatelj NK Bestovja.

U tom slučaju posjetite neki od blogova/ stranica gdje su gluposti, nekulturno ponašanja i bezobrazluk poželjni.

Mi se na našem blogu bavimo samim sobom, našim klubom, Vas ostale poštujemo i to nam je sasvim dovoljno.

Hvala svima

Anonimno kaže...

tolko o postovanju a vasi igraci jebu majke drugima preko bloga...pocistite prvo malo ispred svog praga...

Anonimno kaže...
Administrator je uklonio komentar.
Anonimno kaže...
Administrator je uklonio komentar.
ja nisam iz Novaka i nisam alkoholičar kaže...
Administrator je uklonio komentar.
Bezalkoholna piva kaže...
Administrator je uklonio komentar.
Anonimno kaže...

nema razigravanja ove godine tak sam cul.vjerojatno ce se igrat trokruzno al nisam ziher.kaj se tice jacine novaka ne budu tak lako prvi ima tu dobrih ekipa kao sto su galgovo okic a i ono brezje nije nikad za bacit...