27 kolovoza 2011

Kadeti: CIRKUS JE U GRADU!!!!!!!


Što napisati nakon mog premijernog nastupa na klupi kadeta. Znao sam da imamo odličnu i karakternu ekipu (pratio sam prošle godine rad Nine Brezića ) ali da bez pola momčadi možemo dobiti odlične Gradiće u gostima, tome sa baš i nisam nadao, ali kako se ono kaže; Nada umire posljednja!!!!!
Gledano od početka; 6 igrača još na moru, 4 igrača trenira tek 5-6 dana, u ekipi smo imali 4 ulazna kadeta i za kraj, bilo nas je točno 11, a domaćin sa 4 zamjene.

Odigrali smo tehničko taktički odličnu utakmicu, poštivale su se zamisli trenera od prve do posljednje minute i rezultat je morao doći sam po sebi, a on je na kraju bio 2:4 za Bestovje.

Bravo još jednom za sve sudionike današnje utakmice, odlično ste odigrali, međusobno se poštivali i ono najvažnije; NITI JEDNU RUŽNU RIJEČ NISAM ČUO SVIH 90 MINUTA, ČAK I KADA JE BILO TEŠKO I KADA SE REZULTAT LOMIO USTA SU BILA ZATVORENA!!!!!

Bestovje; Čičak 8, Mujić 8,5, Stojanović 8,5, Kapa 9, Bratanić 8,5, Filipović 8,5, Jagunić 8, Brez 8, Rujevčan 9,5, Mile 8,5, Godler 9

Strijelci za Bestovje: Rujevčan x 3, Godler

Snimka iz Gradića okom amaterske kamere ( trenutak kada Luka uvaljuje 3 gol):

... i snimka gospodina Aziza koji je vrhunski pripremio našeg kapetana i golmana Čička, hvala mu velika, jer bez njega bi Stipo primao golove iz kornera ili sa aut linije !!!


Broj komentara: 5:

Anonimno kaže...

video je vrh!!!! hahah

Anonimno kaže...

kolko toga napisano, a nigde rezultata ...

Svaki dan se uči slovo, svako slovo nešto novo kaže...

Joža..... jesi to ti??? Ili možda Bunjcek jer jedino vi ne znate čitati... pa lijepo piše 2:4 za Bestovje

ucio brojke i slova kroz igru! kaže...

samo polako majstore,procitaj 3 puta,pa i 4 ako ne vidis rezultat...

Anonimno kaže...

mala 6ica vam je super igrac,jedino da malo manje sere,al naucit ce se