05 lipnja 2011

Stariji pioniri 6/9.. nije loše!!


U prošlu subotu u Bestovju su gostovali pioniri NK VELIKA MLAKA.

Naše zvijezde su došle u velikom broju na utakmicu , čitavih 10 igrača od 20 koliko ih trenira i igra. Kakav je bio odaziv takva je bila i igra i rezultat.

Gosti iz VELIKE MLAKE održali su nam lekciju iz nogometa i pobijedili nas 1 – 6.Dugo nisam igrao protiv ekipe koja bolje igra u polju i koja ostvaruje tako kvalitetan posjed lopte. Nas 11 (10 igrača + trener) otišli smo doma pokisli (iako nije padala kiša) , poniženi i posramljeni. Ovim putem pozdravljam 10 igrača koji nisu došli na tekmu ali se nisu niti javili da neće doći.

Dakle NK BESTOVJE – NK VELIKA MLAKA 1-6

SUBOTA:

NK MRACLIN – NK BESTOVJE 0 – 4

Iako je jučer kroz V.Goricu bilo jako teško proći (zbog dolaska pape) , uspjeli smo se probiti do 43 km udaljenog Mraclina u 3 auta sa 12 igrača i pobijediti domačina uvjerljivo iako su prvo poluvrijeme super parirali i na 0-0 čak promašili penal.

Opet je bilo problema i „cirkusa“ sa momčadi pionira jer su na utakmicu došla samo 2 roditelja sa autima , trener sa twingom i 14 igrača. Na žalost morali smo dva igrača ostaviti doma i otići sa 12 igrača u Mraclin. Igra u prvom poluvremenu slaba.Slabo smo trčali i borili se.Jedina svijetla točka je pogodak MATEJA BRATANIĆA za 1-0 , kada su on i Juran odigrali 2 dupla pasa!!!! , pa mu nije bilo teško pospremiti loptu u mrežu.

Drugi dio čim su naši bočni raširili igru na out liniju i kada smo Bratanića vratili u zadnju liniju sve je sjelo na svoje mjesto i zagospodarili smo terenom.Utrpali još 3 laka komada i završili utakmicu.Upečatljiv je bio prodor ANTE MINIJA kada je povaljao po travi 4-5 obrambenih igrača i golmana , podvaljivanje na drugu stativu i ulazak BARTAKOVIĆA sa loptom u prazan gol.

Sudac utakmice nas je u nekoliko navrata oduševio. Ili je bio pijan ili na nečem jačem. Prvo je svirao penal na 18 metara kada je naš golman izbio loptu na a nakon 2 sekunde se u njega zabio protivnički napadač.(ima pravde fulali su.) . Zatim ne sudi klasično ubojstvo na Brataniću – zadnji igrač /klizeĆi s leđa.-Čisti penal i crveni karton.

„Šečer“ na kraju .Vračanje lopte golmanu u ruke iz outa . – nije vidio. Dalje, čovjek prekida utakmicu jer je bio jako žedan , da si malo popije!(pauza barem 3 minute). Svira kraj utakmice u 20 –oj minuti 2 poluvremena(skratio 15 minuta).

NEDJELJA:

NK POLET – NK BESTOVJE 0-2

Pošto sam se raspisao gore biti ću jako kratak.

Fanatično borbeno.Nemogu reći da smo nadigrali domačine iz Buševca ali smo kvalitetno odigrali u fazi obrane , u nekoliko navrata ih iskontrirali i zasluženo pobijedili. Domači je prvi na tablici i valjda su očekivali da će nas natovariti.Imali su 5 udaraca na gol od čega jedan u okvir i niti jednu šansu.

Moram pohvaliti svih 11 igrača koji su se doslovce ubili na terenu da obrane pobjedu.Strijelci BEJIĆ I MUJIĆ. Sudac odličan , neprimjetan.

TRENINZI IDUĆI TJEDAN: UTORAK i ČETVRTAK u 19:30

SUBOTA: ujutro TURNIR FARKAŠEVAC

NEDJELJA: 12:30 PRVENSTVO: NK BESTOVJE - NK DINAMO HIDREL , sastanak u 11:30 , poslije tekme roštilj i druženje.

1 komentar:

MV kaže...

RASPORED ODIGRAVANJA UTAKMICA NA TURNIRU U FARKAŠEVCU (ZRINSKI):
-sastanak u klubu u 8:10;
1.UTAKMICA U GRUPI
9:15 NK BESTOVJE - selekcija NS ZAPREŠIĆ;
12:10 NK BESTOVJE - NK LOKOMOTIVA;

eventualno polufinale u 15:30.