06 studenoga 2010

Juniori: Bestovje - Samoborski Otok 4:2


Nakon pauze zbog Svih Svetih na red je došla utakmica protiv Samoborskog Otoka koji uvjerljivo drži zadnje mjesto na našoj tablici. Iako su gosti kasnili na utakmicu na kraju smo ostali iznenađeni jer ja osobno ne pamtim Samoborski otok na gostovanju sa više od 8 igrača, a danas ih je bilo 14 !!!
Na našu sreću, ozbiljno smo shvatili protivnika i od prve minute krenuli odgovorno, što nam je i donijelo rano vodstvo ( 3. minuta )
Do poluvremena smo uspjeli i povećati naše vodstvo, a nakon poluvremena smo utakmicu držali pod kontrolom i mirno ju priveli kraju. Zbog kvalitetne i odgovorne igre na svim pozicijama ovaj put nikoga ne bi izdvajao kao igrača utakmice.

Odmah nakon utakmice saznali smo rezultate ostalih utakmica naših konkurenata; Novaki su dobili Jakovlje, dok je Pušća dobila Slogu !!
Sa ovakvim raspletom situacije mi smo se vratili na treće mjesto koje nam je i konačni cilj, a da bi se tu i zadržali u idućem kolu u gostima kod Kraja Donjeg moramo ići na sva tri boda.

Nadam se da će nam se u idućem kolu vratiti ozljeđeni Maruna, te da će se Jura oporaviti od današnje ozljede ( u 65. minuti utakmice prilikom nezgodnog doskoka Jura je povrijedio prst na ruci. Iako je u prvi tren ozljeda izgledala jako ružno, najnovije informacije govore da Jura neće izbivati sa travnjaka )

Nakon utakmice odigrana je milenijska partija bele u kojoj su ZliPa i Tuba suznih očiju napustili kartaški stol ( štiglec na rame, put pod noge !!!!

3 komentara:

Anonimno kaže...

sloga-mladost kd 5:0 na poluvremenu gostima je ozlijeden 7. igrač te je tekma time gotova.

Anonimno kaže...

nisu igrali novaki-kd, a niti sloga-pušča... sloga je dobila kd 5:0, a za novake ne znam

Mini Micka kaže...

Gdje piše da su igrali Novaki i Kraj Donji ??? Da, Sloga je dobila Kraj Donji 5:0, ali postoje dvije sloge, iz Orešja i iz Brezja, Brezje je dobilo, a Orešje izgubilo u Pušći !!
Sve u tekstu je točno, a neuke tarabe neka se malo skoncentriraju !!