04 srpnja 2010

E sad je stvarno gotovo...






Tek danas, nakon tradicionalne utakmice Dame- Gospoda možemo reći da je nogometna sezona u Bestovju završila. Pripreme za meč su trajale cijeli tjedan, a Dame su odradile za ovu priliku jedan cijeli mikrociklus priprema, od trčanja oko jezera do pojačanog rada u svojim domovima ( umjesto jednom tjedno, kuhanje i usisavanje tepiha su ubacile čak tri puta u tjednu ) dok je sex i alkohol po nalogu izbornika cijeli tjedan bio zabranjen, nešto kao mala karantena.
Krajnji rezultat utakmice je bio 9:9, te je sigurno iznenađenje za Vas koji ovo čitate, ali za sve prisutne gledatelje rezultat je bio i više nego realna slika stanja na terenu.
Mene osobno iznenadili su neki igrači ekipe "Gospoda" jer su do sada vješto prikrivali svoje nogometno znanje, pod izlikom, da baš i ne igraju nogomet, ali kada su u drugom dijelu ušli u igru svojim bravurama i štosovima podsjetili su na staru nogometnu školu poznatu i van granica Bestovja ( slike finti i štosova su u prilogu ) !!

Treće poluvrijeme po običaju najbolji dio druženja, stol prepun ića i pića, atmosfera i više nego prijateljska, sve u svemu jedno lijepo i nezaboravno druženje te se nadam da se tradicija nastavlja i iduće sezone !

Slijedi kratki predah od nogometa, a onda u kolovozu sve kreće po starom i ispočetka...



1 komentar:

Kurta kaže...

kaj nije gosp.Lula bio u ženskoj ekipi gospodine Antonio??