02 ožujka 2009

08.03.2009. prvo kolo 1.ŽNL - zapad

U nedjelju 08.03.2009. na igralištu Srbečka (za one koji nisu znali) u Bestovju, u 15:00 počinje lokalni derbi između NK Bestovja i NK Rakitja. Biti će to zanimljiva utakmica, pogotovo jer domaćini traže osvetu za prošlogodišnji poraz u prvom kolu u Rakitju. U prilog domaćinima ide to što u pripremnom razdoblju u zadnje četiri prijateljske utakmice nisu primili niti jedan pogodak, a čak su i pretprošlog vikenda pobijedili Slogu iz Brezja s 2:0 što je povijesni rezultat. Koliko se sječam u zadnjih desetak ili petnaestak godina Bestovje nikada nije pobijedilo Slogu (ovaj put zaslugom Tenšeka i njegova dva pogotka).
Oni koji ne znaju, vidjeti će da je došlo do nekih promjena u igračkom kadru. Novi igrači su Domagoj Mikek i Dubravko Demšer, a trener Gržan više ne može računati na Domagoja Đakovića, braću Gašpert, te Turčinovića (iliti mene), a do daljnjega je upitan i Avsec, no to još nije potvrđeno.
U svakom slučaju biti će to zasigurno jako dobra utakmica i vrijedi doći pogledati.

Ujedno se ispričavam vjernim posjetiocima ovog bloga što su bili uskračeni za informacije vezane uz događanja u klubu i oko njega. Drago mi je da se žalite, eto to me potaklo. Biti će bolje. To kaj više ne igram ne znači da nemam prste za pisanje...

Nema komentara: