13 listopada 2008

Vaših Bestovjanskih 11

Što biste vi napravili da ste trener u ovom trenutku. Imate riješenje? Ak imate volje, napišite u komentar vaših početnih 11, uz formaciju i taktiku. Naravno to može biti anonimno. Ak ne, rubrika "komentari" će ostati prazna kao i obično. :-)

Broj komentara: 5:

Anonimno kaže...

Sva sugeriranja sastava i formacija nece izbrisati potezanja loših poteza od strane uprave.Sastav je pojedinačno jači nego prošlogodišnji eventualno za dva igrača,ostali se nisu ni nametnuli ni pokazali kao pojačanja već kao pridošlice.Kondiciono ste jaći nego prošlih godina,no to nije dovoljno za bolje rezultate.Promašilo se u forsiranju pojedinaca koji nisu ničim zaslužili biti prvotimci osim onim"čuo sam da je dobar!!!"Ova momčad nije momčad jer je stvorena na krivim osnovama i dok se to ne prizna i pošteno počne raditi za dobrobit kluba i rezultata-nema šanse da se očekuje više.Ovom bih prilikom želio posebno pohvaliti Baruna-Čudo od igraća,a takvih u momčadi ima još-Borić,Deda,Armin,Đaković-uz takve dečke se bi trebalo puno puno više!!! Eto toliko od mene-nadam se da nisam nikoga uvrijedio,nadam se da nisam bio pregrub-al sam bio iskren.Pozz...

Livada kaže...

Nije stvar u sastavljanju ekipe jer ekipe nema.Ekipa se ne stvara preko noci nego treba dosta vremena za to.Na zalost tu nastradaju neki ljudi koji ne bi trebali jer jos uvijek vjeruju u ono sto imaju.Naravno pricam o treneru koji tu nista nije kriv.Ekipa je kao stablo jabuke i ako je jedna jabuka u tom stablu trula sve brzo postanu trule i cijeli urod propada.Zato mislim kad bi se svi igraci trudili da budu sto bolji tj.najbolji(naravno da se bez treniga to ne moze)mislim da bi ekipa uspjela jer su to sve igraci koji imaju nogometnu skolu.Zato decki,dajmo svi sve od sebe i ja vam jamcim da ce rezultati sami doci.Toliko od mene i nadam se da nisam bio naporan.Lijep pozdrav

Anonimno kaže...

Najbroji mi onda barem pet igrača koji imaju nekakvu "nogometnu školu"
Pravi dečki, borci, koji su dugo uz klub Vam sjede na klupi, a "zvijezde iz inozemstva", koje usput vrlo malo daju, igraju svaku tekmu !!
Treba se moliti da se opet ne ispadne u niži rang, jer sa pojedincima koji igraju u prvoj postavi možete jedino uzgajati marelice i koke nesilice !!

Anonimno kaže...

treba maknut bracu gašpert i avseca iz momcadi i bili bi bolji za bar 50 %,oni su niskoristi i stete ekipi

Anonimno kaže...

"Pravi dečki, borci, koji su dugo uz klub Vam sjede na klupi"

ajde reci koji su to .....?

iskreno proslu polusezonu s onakvom igrom niste ni zasluzili da udete u ligu vise ......

rivali od prosle godine