27 listopada 2008

11. kolo 1. ŽNL (z) - NK Bestovje - NK Igrišće 2:0

U prvom poluvremenu domaćini nadmočniji no ne koriste 2 -3 vrlo lijepe šanse, pa se na odmor ide bez golova. U drugom poluvremenu otpor gostiju se slama te nakon 1:0 T. Gašperta na dodavanje Borića, te dvostrukog isključenja gostujućih igrača, Avsec postavlja konačnih 2:0. Još da je vrlo dobar Borić zabio iz odlićne situacije... No dobro je, ovo je psihološka injekcija koja će barem malo mira donijeti u Bestovjanski nogometni svijet, iako nije bio neki veliki podvig pobijediti fenjeraše koji jučer nisu znali kako doći do protivničkog šesnaeterca.
Izdvojio bih još samo jučer vrlo dobro posoljenu i pečenu janjetinu...

Broj komentara: 7:

zvjer kaže...

Strasno nesto.Sta se sve moze promasit,to je katastrofa.Al ajde 3 boda :D

Anonimno kaže...

Dobro je dečki,tri boda su u đepu,samo treba nekaj uzet u gostima i evo vas u sredini tablice.Boro se ispromašivao al dat će on kad bu najvažnije.Svaka čast Barunu,strašan igrač.Drago mi je za pobjedu radi trenera.Strašan čovjek i velika ljudina.Nedaj se Vlado.

Anonimno kaže...

ajde,napokon pobjeda... ko' bi reko, čuda da se dese... heheh....
ajde i napokon normalan sudac!!

Turči kaže...

Kaj, normalan sudac...!!! Jeste vidli kolko janjetine su pojeli!!!??? Još su i po repete došli!!! Drugi put im treba sendviče složit! Kak sude tak nek i jedu!!! :-) Sad su dobri suci kad pobijedimo i kad su dali gostima dva crvendača, a kad zgubimo onda nisu tak dobri. :-)) Gospodo, hvala na komentarima, drago mi je da je stranica malo živnula. Pa ipak tu možete napisati i ono kaj inaće nebi baš u javnosti rekli!

Anonimno kaže...

nemojte tako, ovi su super sudili za razliku od onih koji su nam prije sudili....

Turči kaže...

nemojte tako, ovu smo utakmicu pobijedili za razliku od onih koje smo prije izgubili... :-)

Jazavac kaže...

aje svaka cast da i mi nekoga pobjedimo....:)

Bpro opet nis nemres zabit, pa prodat cemo te za gajbu pive:)

Maki