22 travnja 2012

Kadeti: Bestovje - Velika Mlaka 0:0

Na našu žalost ispali smo iz konkurencije za prvaka i to isključivo našim nemarnim pristupom utakmici. Iako nismo zaslužili pobjedu, jer su i gosti imali svoje 2-3 100% prilike, ostaje žal za izgubljena dva boda koja će nam sigurno nedostajati u borbi sa Jelačićem. Neozbiljan pristup koji imamo već par utakmica ( prepotencija i neozbiljnost u realizaciji protiv Kupinca i Mraclina ) a na koji je trener upozoravao da će nam se razbiti o glavu kada dođu važne utakmice se i desio i to kada nam je najmanje trebalo. Promašivati gol sa 5-6 metara i to nekoliko puta na utakmici ne može proći nekažnjenjo, isto tako utakmica se ne igra 40 minuta nego 80, a 80 minuta se može igrati samo ako si spreman a mi to nismo, naravno; sprema,bilo tehnička ili taktička je stvar i trenera, tako da i on preuzima veliki dio krivnje za stanje u kojemu su se kadeti našli nakon 5 odigranih utakmica. Za kraj sam se dužan ispričati svim igračima za svoje barbarsko ponašanje po završetku utakmice. Bez obzira na sve promašene prilike niste zaslužili ružne riječi koje su Vam upućene, jer sa obzirom na igrački kadar koji imamo, te na dužinu klupe, mjesto na tablici na kojemu se nalazimo i više je nego je bilo tko očekivao i priželjkivao prije početka prvenstva, oprostite još jednom!!!

Broj komentara: 9:

Anonimno kaže...

Treneru od trenera...igrači će vas poštovati kad ćete biti dio njih,morate imati autoritet ali ne sticati ga psovkama i uvredama...nikad nisam rekao svojim igračima jednu ružnu riječ a na terenu ginu za mene i slušaju svaku moju riječ i uputu...znam da su u najgorim godinama kad misle da su uhvatili Boga za j*j* ali vjerujte da sa ljepim,normalnim razgovorom se puno tog može riješiti...isto tako ako počnu to iskorištavati jednostavno ih kaznite ne igranjem il trčanjem al bez podizanja glasa...i imate ćete veće uspjehe...sretno daljnjem natjecanju...

Anonimno kaže...

s onakvom igrom smo zasluzili jos gore rijeci!

Plavi oglasnik kaže...

Masagerski studio "Dvije sestre" brzo i efikasno otklanja bolove iz vaših umornih udova, kontakt- www.Facebuk Dva Stopera.hr

the car kaže...
Administrator je uklonio komentar.
matija kaže...
Administrator je uklonio komentar.
Slonić ali nije Tonić kaže...

Ja se ispričavam što večeras nisam bio na treningu, naime, bio sam sa nečijom sestrom u kinu gledali smo moj autobiografski fil " Slonić Dumbo"

Anonimno kaže...

sava drenje-bestovje 4:2

Bielsa trener od Lorientea kaže...

Krivo: Sava Drenje - Bestovje 14:2, a i ova dva gola su autogolovi iz samilosti da Bestovje ne bude skroz poniženo i nemojte širiti dezinformacije!!!!!!

Anonimno kaže...

TO JE SAMO PROGNOZA